04:07, Πέμπτη
26 Μαΐου 2022

Βιασμός 24χρονης: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση-Καταγγελίες για δύο ακόμα υποθέσεις

“Η ιατροδικαστική έκθεση της 13ης Ιανουαρίου αποκαλύπτει εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό της καταγγέλλουσας, δίχως να αποκλείονται ασελγείς πράξεις» δήλωσε ο Αθανάσιος Ζιώγας, συνήγορος της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτωντας ότι τηλεφωνικά του έχουν καταγγελθεί άλλες δύο περιπτώσεις βιασμών το 2016 και το 2018.

Μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ο κ. Ζιώγας που από την πρώτη στιγμή ανέλαβε την εκπροσώπηση της 24χρονης κοπέλλας που κατήγγειλε βιασμό, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δήλωσε ότι αναμένει τις ιστολογικές εξετάσεις και τις εξετάσεις ούρων οι οποίες δεν έχουν βγει ακόμα για να δει οι καταγγέλοντες έχουν ρίξει ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της.

“Αν αποδειχθεί ότι έχουν χορηγηθεί ναρκωτικές ουσίες αλλάζει η κατηγορία. Υπάρχει μια εγρήγορση των Αρχών. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον Άρειο Πάγο για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο κ. Ζιώγας αναφέροντας ότι η πελάτισσά του έχει καταγγείλει τρία άτομα ότι αφού τις χορήγησαν εν αγνοία της ναρκωτικές ουσίες, την κακοποίησαν σεξουαλικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά από πάρτι.

Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό σε πάρτι

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες ότι υπάρχει ένα κύκλωμα ότι προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Έχω ήδη μιλήσει στον Εισαγγελέα για δύο περιπτώσεις το 2016 και 2018 που έφτασαν στο γραφείο.Κάνω έκκληση να βγει στο φ ως η αλήθεια. Να καταγγείλουν το γεγονός . Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν. Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση αυτής της υπόθεσης σε βάθος”, αποκάλυψε ο κ. Ζιώγας.

Πηγή: ertenews.gr