, Πέμπτη
23 Μαρτίου 2023

Βρέθηκαν 200 τραγούδια ακυκλοφόρητα στο κινητό του Παντελίδη!

PANTELIDHS
Σήμερα στις 10 το πρωί φίλοι και συγγενείς θα μαζευτούν ξανά για να τιμήσουν τη μνήμη του Παντελή Παντελίδη που έφυγε άδικα στο φοβερό τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Είναι τα εννιάμερα του τραγουδιστή στο Νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.
Εννιά μέρες μετά το θάνατο του τραγουδιστή ωστόσο έρχεται στο φως ακόμη ένα συγκλονιστικό στοιχείο.
Όσοι τον γνώριζαν καλά ήξεραν ότι συνεχώς έγραφες και νέα τραγούδια. Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει πίσω του έναν καλλιτεχνικό θησαυρό.
Όπως συνήθιζε έγραφε και ηχογραφούσε τις νέες του ιδέες, σε κάμερα, με το κινητό του, ανέβαζε νέα τραγούδια στο you-tube…
Οι πληροφορίες της espresso λένε πως το κινητό, ευτυχώς, δεν έπεσε στα χέρια κάποιοι ελαφροχέρη. Είναι στην κατοχή της οικογένειάς του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει αποθηκευμένα στο κινητό του περίπου 200 τραγούδια, νέα, ακυκλοφόρητα.
Τα τραγούδια που έγραψε και αποθήκευσε πριν φύγει πρόωρα βρίσκονται σε καλά χέρια. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να υπάρξει κάποια συγκεκριμένη κίνηση ή έστω κάποια σκέψη να κυκλοφορήσουν τα τραγούδια αυτά, το βέβαιο είναι ότι αυτός ο θησαυρός που άφησε πίσω του ο Παντελής Παντελίδης δεν χάθηκε.
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr