, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Βρέθηκε «χωράφι» κάνναβης σε… Επαρχιακή Οδό!

κανναβη
Πάνω από 100 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές και μάλιστα…σε Επαρχιακή Οδό!
Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα στο 8ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Κατερίνης – Δίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Εφέσου), διαπιστώθηκε η καλλιέργεια 107 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους από 35 εκατοστών έως 1,5 μέτρα, τα οποία και εκριζώθηκαν.
Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Στην περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη χθες  το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 38χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. όχημα που επέβαινε ο προαναφερόμενος, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε 5,5 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον, σε έρευνα της οικίας του, καθώς και σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, μικροποσότητα κάνναβης και 146 ναρκωτικά δισκία
Τέλος, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Έδεσσας στην Πέλλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 29χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 1.600 ευρώ, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.