Βροχές στη Β. Ελλάδα…

Χανιώτη, φωτο Σάββας Αυγητίδης (2015)
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 (φωτο Χανιώτη Χαλκιδικής / φωτο Σάββας Αυγητίδης)
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 στη Δυτική Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στις βόρειες και βορειοανατολικές νησιωτικές περιοχές η μέγιστες θα φτάσουν στους 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ meteo.gr