, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χαμός στο ξενοδοχείο των οργίων στο Πήλιο- Το ομαδικό σεξ σταμάτησε απότομα!

pil
Το ξενοδοχείο της Πορταριάς, γέμισε από 150 ζευγάρια που πλήρωσαν αδρά. Όμως τα… απρόβλεπτα της συνάντησης πολύ δύσκολα θα ξεχαστούν! Και πλήρωσαν 1.500 ευρώ για να συμμετάσχουν στο τριήμερο της ακολασίας στο Πήλιο και χωρίζουν!
Ο λόγος για γνωστό Πατρινό ζευγάρι που το πρώτο Παρασκευο-Σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στην συνάντηση swingers ζευγαριών που διοργανώθηκε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Πορταριά του Πηλίου και έφυγε από εκεί μετά από περιπετειώδη άγριο καυγά στον οποίο ενεπλάκησαν και άλλα άτομα! Επρόκειτο για ένα ξέφρενο πάρτι οργίων, που μάλιστα στάθηκε αφορμή ώστε το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσαν τα πάνω από 150 άτομα που συμμετείχαν, να είναι κλειστό για το υπόλοιπο κοινό, έτσι ώστε οι swingers να μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα.
Παρά την απελευθέρωση, το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο 55χρονος άνδρας του ζευγαριού, επιστήμονας στο επάγγελμα, υποψιάστηκε πως η 48χρονη σύζυγός του είχε κρυφά προσκαλέσει ένα δεύτερο Πατρινό ζευγάρι νεαρής ηλικίας. Από καιρό εκείνος υποπτευόταν ότι η γυναίκα του έχει «τσιμπηθεί» με τον γυμνασμένο νεαρό. Έτσι, αντί για απελευθερωμένες πράξεις, άρχισαν οι σκηνές ζηλοτυπίας που χάλασαν όλη την ατμόσφαιρα. Το ζευγάρι άρχισε να λογομαχεί από την πρώτη μέρα και η ένταση μεταξύ τους ολοένα και «φούντωνε».
Η κατάσταση «εκτροχιάστηκε» τελείως όταν ο αναστατωμένος σύζυγος εξακρίβωσε ότι η γυναίκα του είχε πληρώσει κρυφά τον λογαριασμό για το νεαρό ζευγάρι! Όμως εκείνος το τσεκάρισε μέσω της πιστωτικής κάρτας και το επιβεβαίωσε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, βγαίνοντας από τα γραφείο του υπευθύνου σαν μαινόμενος ταύρος. Στον κήπο του ξενοδοχείου άρχισε να στήνεται ο καυγάς ενώ όταν το δεύτερο ζευγάρι από την Πάτρα επιχείρησε να παρέμβει «πυροσβεστικά» ο Πατρινός σύζυγος βγήκε εκτός εαυτού στην κυριολεξία. Ευτυχώς, το επεισόδιο έλαβε τέλος μετά την παρέμβαση ανθρώπων του ξενοδοχείου αλλά αφού προηγουμένως είχαν πεταχτεί όλοι έξω από τα δωμάτιά τους. Τελικά, το Πατρινό ζευγάρι αποχώρησε κακήν κακώς απόγευμα Σαββάτου, με τον σύζυγο αποφασισμένο, όπως έλεγε, να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
Διαβάστε περισσότερα στο paraskhnio.gr

#Tags: Πάτρα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.