, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χειροπέδες σε τρεις φυγόποινους

xeiropedes12
Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Νομό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης, συνέλαβαν συνολικά τρία άτομα.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το βράδυ, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, 45χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα Σύλληψης του 5ου και 7ου Τακτικού Ανακριτή Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για υπεξαίρεση, καθώς επίσης και δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, για πλαστογραφία και πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση.
Επίσης, συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή του Δενδροποτάμου ένας 21χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένα Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για «Κλοπή».
Τέλος, συνελήφθη χθες το βράδυ, στην περιοχή της Πολίχνης ένας 44χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί μία απόφαση για παράβαση του Νόμου περί Επιταγών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.