, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Χορηγοί" φτωχών φοιτητριών γίνονται πλούσιοι άντρες στον Καναδά!

92DF299D1BD0635CF112CD125DCC8605
Στο φαινόμενο διαδικτυακής γνωριμίας οικονομικά ασθενών φοιτητριών με ευκατάστατους ηλικιωμένους αναφέρεται η καναδική ραδιοτηλεόραση (CBC).
Σκοπός των «γνωριμιών» φέρεται να είναι η εύρεση συντρόφων που διατίθενται να καλύψουν τα πανεπιστημιακά έξοδα των φοιτητριών.
Ένας από τους σχετικούς ιστιότοπους, υπό την επωνυμία «sugar daddies», που ισχυρίζεται ότι είναι ο δημοφιλέστερος στον Καναδά με 130.000 μέλη, περιλαμβάνει φοιτήτριες ή απόφοιτες οι οποίες φαίνονται να προσπαθούν να αποπληρώσουν τα πανεπιστημιακά τους χρέη. Στο ρεπορτάζ του CBC φοιτήτριες δηλώνουν ότι προτιμούν να βγαίνουν με ηλικιωμένους οικονομικά ανεξάρτητα άντρες υπό τον όρο ότι θα τους αρέσει η παρέα τους και θα τις ενισχύσουν οικονομικά.
Μια φοιτήτρια με το ψευδώνυμο Κέλλυ είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα κρυβόμουν πίσω από δάχτυλό μου. Δεν πρόκειται να πω ότι ψάχνω μόνο ραντεβού για ευχαρίστηση. Χρειάζομαι κάποια οικονομική βοήθεια. Κι οι άντρες στο σάιτ το γνωρίζουν και θέλουν να βοηθήσουν».
Κάποιες φοιτήτριες έχουν ζητήσει 1.000 δολάρια από τους «γλυκούληδες ώριμους» και άλλες μέχρι 10.000 για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Οι αντίθετες φωνές πάντως σημειώνουν πως πρόκειται για μια νέα μορφή πορνείας, για την οποία θα πρέπει να παρέμβουν οι αρχές.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.