, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χρησιμοποίησαν το λογότυπο του δήμου χωρίς την… άδειά του!

dimarxeio
Ο Δήμος Τρικκαίων αποδοκιμάζει και χαρακτηρίζει “προβοκατόρικη” την προσπάθεια εκμετάλλευσης του λογοτύπου του και κατ’ επέκταση του ίδιου του Δήμου.
“Χωρίς να έχει δοθεί καμία απολύτως άδεια για τη χρήση του λογοτύπου, και χωρίς ο Δήμος να έχει ερωτηθεί ή να έχει συμφωνήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια προβολής πολιτικών απόψεων διά της χρήσης του, κάποιος ή κάποιοι άγνωστοι αυτοβούλως εκμεταλλεύθηκαν την ελευθερία διακίνησης εικόνων, σημάτων και λογοτύπων στο διαδίκτυο και το επικόλλησαν σε αφίσα – τμήμα μιας κατασκευής τους.
Ο Δήμος Τρικκαίων δεν εμπλέκεται σε καμία πολιτική αντιπαράθεση που, βεβαίως, είναι θεμιτή στο πλαίσιο της δημοκρατίας. Αποδοκιμάζει, όμως, τη χρήση του λογοτύπου του στο πλαίσιο αυτής της αντιπαράθεσης, πράξη που έγινε αυθαίρετα και χρησιμοποιήθηκε για σκοπό άλλον, από αυτόν που υπάρχει: για να προβάλλει τον Δήμο και το έργο του” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.