02:31, Κυριακή
29 Μαΐου 2022

Υπαίθριο Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης στην Κόρινθο

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δράση του δήμου Κορινθίων στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ανακύκλωσης στα παιδιά. Στην πλατεία «Παναγή Τσαλδάρη» βρέθηκε από το πρωί το Λούνα Πάρκ της ανακύκλωσης με 400 μαθητές από σχολεία της πόλης να συμμετέχουν, να παίζουν και να ενημερώνονται.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δημήτρης Μπίτζιος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες που στοχεύουν στην μάθηση μέσα από το παιχνίδι ενώ συγχαρητήρια απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολή ο οποίος επισκέφθηκε το Λούνα Παρκ.

Στο άμεσο μέλλον η δράση θα επαναληφθεί αφού η ανταπόκριση των σχολείων ήταν μεγάλη και τα παιδιά είναι εκείνη η ομάδα που εκπαιδευόμενη όχι μόνο θα εκπαιδεύσει τους μεγαλύτερους αλλά θα είναι εκείνη που στα επόμενα χρόνια καλείται να διαχειριστεί το περιβάλλον, να το βελτιώσει και να το προστατεύσει σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι αυτό συμβαίνει σήμερα.

Ο Δήμος Κορίνθου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης για την παρουσία της και φυσικά τα σχολεία για την συμμετοχή τους.