, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Υπουργός και δήμαρχος στο “Λευκό Πύργο”… Αυστραλίας!

Τη Μελβούρνη αναμένεται να επισκεφτούν στα μέσα Νοεμβρίου ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο κ.  Ορφανός αναμένεται να φτάσει στη Μελβούρνη στις 19 Νοεμβρίου, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών, ενώ ο κ. Μπουτάρης με αντιπροσωπεία του Δήμου Θεσσαλονίκης δύο ημέρες αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου.

Και οι δυο θα παραστούν στις εκδηλώσεις της Ένωσης Θεσσαλονικέων… «Ο Λευκός Πύργος», με αφορμή την 30η επέτειο αδελφοποίησης της πόλης με τη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι στην αντιπροσωπεία, η οποία θα επισκεφθεί εκτός της Μελβούρνης και το Σίδνεϊ, θα συμμετάσχουν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Πέγκας, Ευστάθιος Παντελίδης και Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Κατά την παραμονή του στη Μελβούρνη, ο κ. Μπουτάρης πρόκειται να έχει επαφές για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικό προορισμό, ενώ θα επισκεφτεί το Εβραϊκό Μουσείο Ολοκαυτώματος όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για  τον εβραϊσμό της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.