«Κομμένο και τελειωμένο», δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο - Karfitsa.gr
Πολιτική

«Κομμένο και τελειωμένο», δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ...

ImageHandler (2)Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας επεσήμανε ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, «ο Καμμένος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι 12 βουλευτές, το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα, το Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά, λέμε: Δεν ψηφίζουμε και στις τρεις ψηφοφορίες Πρόεδρο Δημοκρατίας, κομμένο και τελειωμένο».

Εξαπέλυσε επίθεση στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με κανέναν, διότι έχει υπογράψει ότι θα εκτελεί τις εντολές, έχοντας παραδώσει την πατρίδα μας. Δεν υπάρχει λοιπόν μέλλον με τον κ. Σαμαρά, διότι πάει να υπογράψει δύο νέα μνημόνια, θα έρθει το περιουσιολόγιο και δεν θα μείνει σπίτι σε Έλληνα».

Όπως είπε, ο τόπος χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας μετά τις εκλογές και τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποτελούν την εγγύηση του αύριο.

«Έχω τις “κόκκινες γραμμές” μου, τις οποίες δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν, στα εθνικά θέματα, σε εκείνα της θρησκείας, στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη μείωση της φορολογίας, την προστασία της ιδιοκτησίας», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

naftemporiki.gr

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ