Κόντρα ΓΣΕΕ με RYANAIR που... απογειώνεται! "Ζητούσε χρήματα για να τους... προσλάβει" - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Κόντρα ΓΣΕΕ με RYANAIR που… απογειώνεται! “Ζητούσε χρήματα για να τους… προσλάβει”

Καταδικάζουν επειδή... καταδίκασε!

GSEE4 copy

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση καταδικάζει την απόφασή της RYANAIR να… καταδικάσει την πρόσφατη απεργιακή κινητοποίηση των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας η ΓΣΕΕ.

Αναφέρει μεταξύ άλλων: 

“Μετά τα χρήματα που έπαιρνε από υποψήφιους εργαζόμενους για να τους προσλάβει, η αεροπορική εταιρία Ryanair συνεχίζει την παράνομη και αντεργατική της συμπεριφορά, βάζοντας στο στόχαστρο αυτή τη φορά το δικαίωμα στην απεργία.

Με μία προκλητική ανακοίνωση η εταιρία, που επιβεβαιώνει τη φήμη του «κακού εργοδότη», στρέφεται κατά των Ελλήνων Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και της συμμετοχής τους στη χθεσινή 24ωρη Απεργία, καλώντας τους επιβάτες να υπογράψουν ψήφισμα για απαγόρευση των απεργιών.

Φτάνει μάλιστα στο σημείο να ζητήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ελληνική Κυβέρνηση να παρέμβουν-αν είναι δυνατόν-  κατασταλτικά.

Η ΓΣΕΕ καταδικάζει τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες, στις οποίες ειδικεύεται, όπως όλα δείχνουν,  η συγκεκριμένη εταιρία και απαιτεί με τη σειρά της την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ώστε να μπει οριστικό τέλος σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ