Κόντρες και... επιστολές η μια μετά την άλλη στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης! - Karfitsa.gr
Karfitsomata Πολιτική

Κόντρες και… επιστολές η μια μετά την άλλη στο ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης!

Μεταξύ του πρώτου σε σταυρούς υποψηφίου και του γραμματέα

pasok-thema

Συνεχίζεται μέσω… επιστολών η “κόντρα” μεταξύ του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρόνη Μακρίδη και του πρώτου σε σταυρούς υποψηφίου βουλευτή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Αντώνη Σαουλίδη.

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ, ο κ. Σαουλίδης έστειλε επιστολή στον κ. Μακρίδη και του ζητούσε μεταξύ άλλων την πραγματοποίηση Νομαρχιακής Συνέλευσης για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που ήταν απογοητευτικό για το ΠΑΣΟΚ. Άμεση υπήρξε η απάντηση από πλευράς Γραμματέα του κόμματος, ο οποίος τον πληροφορούσε ότι προσεχώς θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του οργάνου.

Από την πλευρά του ο κ. Σαουλίδης του έστειλε εκ νέου επιστολή ζητώντας “να μην κλειστούμε για ακόμα μια φορά στον ευατό μας”.

Αναλυτικά η δεύτερη επιστολή του κ. Σαουλίδη έχει ως εξής: 

“Σύντροφε γραμματέα,

Με έκπληξη διάβασα την απάντησή σου.

Όπως ορθώς επισημαίνεις, οι περιστάσεις απαιτούν τη συστράτευση όλων μας.

Σήμερα, είναι ανάγκη να δώσουμε το λόγο σε όλα τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μας εμπιστεύτηκαν, παρά να επιχειρήσουμε να κλειστούμε για ακόμη μία φορά στον εαυτό μας.

Πλέον, είναι επιτακτικό όλοι όσοι επιλέξαμε την ευθύνη και τη συστράτευση με το ΠΑΣΟΚ να συζητήσουμε ανοικτά, διαμορφώνοντας από κοινού το πλαίσιο της μελλοντικής μας δράσης, παρά να οχυρωθούμε πίσω από όργανα αδρανή ή ηθελημένα παροπλισμένα.

Σύντροφε γραμματέα,

Στη σημερινή συγκυρία, οφείλουμε να λάβουμε τις πρωτοβουλίες που εγγυώνται τη διατήρηση της αδιαμεσολάβητης σχέσης που έχουμε χτίσει με την κοινωνία και όχι να επιδιώκουμε την απομόνωση μας.  

Στη σημερινή συγκυρία δε μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από διαδικαστικού χαρακτήρα δικαιολογίες.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Α. Σαουλίδης”

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ