Κοριτσάκι δύο χρονών πέθανε όταν κατάπιε μπαταρία - Karfitsa.gr
Διεθνή

Κοριτσάκι δύο χρονών πέθανε όταν κατάπιε μπαταρία

Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλα...

ImageHandler (1)Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι δύο ετών στις ΗΠΑ, μέσα στα Χριστούγεννα, όταν ξέφυγε από την προσοχή των δικών της και κατάπιε μια μικρή μπαταρία λιθίου, όπως αυτές που παίρνουν τα ρολόγια, σε μέγεθος κουμπιού.

Οι γονείς της Μπριάνα Φλόρερ είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς, εκεί που περνούσαν «τέλεια Χριστούγεννα», το κοριτσάκι άρχισε να κάνει εμετό αίμα και να γίνεται μπλε… Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Τούλσα της Οκλαχόμα, όμως κατέληξε μετά από δύο ώρες στο χειρουργείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να σταματήσουν την εσωτερική αιμορραγία, δυστυχώς ανεπιτυχώς.

«Την μια στιγμή όλα ήταν τέλεια, και την επόμενη είχε πεθάνει. Δεν έχουμε ιδέα πότε την κατάπιε», λέει ο παππούς της σε τοπική εφημερίδα.

Αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα αποτελέσματα της νεκροψίας, οι γιατροί πιστεύουν πως η μπαταρία πέρασε μέσω του οισοφάγου σε μια αρτηρία του παιδιού.

Το κοριτσάκι είχε ακόμα δύο αδελφούλες και έναν αδερφό και η οικογένειά της, που τα βγάζει δύσκολα πέρα, χρειάστηκε οικονομική στήριξη για τα έξοδα της κηδείας…protothema.gr

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment. 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ