Κορωνοϊός: Μοίρασαν πρόστιμα 11.200 ευρώ σε ένα ουζερί στην Κατερίνη  - Karfitsa.gr
Κοινωνία

Κορωνοϊός: Μοίρασαν πρόστιμα 11.200 ευρώ σε ένα ουζερί στην Κατερίνη 

Βροχή έπεσαν τα πρόστιμα σε ένα ουζερί στην Κατερίνη που εντοπίστηκε να είναι ανοιχτό χθες Σάββατο βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με τέσσερις πελάτες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 62χρονο ο οποίος είπε πως είναι προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος. Επίσης του επέβαλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη λειτουργία του καταστήματος, ενώ του επέβαλαν επιπλέον 2.000 ευρώ επειδή παραβίασε τον αντικαπνιστικό νόμο και επέτρεπε το κάπνισμα μέσα στο ουζερί. Οι τέσσερις πελάτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 300 ευρώ ο καθένας για τον κορωνοϊό, ενώ σε έναν επιβλήθηκε επιπλέον πρόστιμο 100 ευρώ επειδή κάπνιζε.

Πρόστιμο όμως επιβλήθηκε στον 54χρονου Βούλγαρο ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος δεν ήταν εκεί. Σε αυτόν βεβαίωσαν πρόστιμο 5.000 ευρώ, επειδή επέτρεψε τη λειτουργία του ουζερί.

Επίσης χθες σε καφενείο χωριού της Πιερίας συνελήφθη ο 62χρονος ιδιοκτήτης επειδή το λειτούργησε έχοντας στο εσωτερικό τρεις πελάτες. Επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη λειτουργία του καταστήματος και επιπλέον 300 ευρώ επειδή δεν φορούσε μάσκα. Στους πελάτες βεβαιώθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα για τον κορωνοϊό και σε έναν επιπλέον 100 ευρώ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ