Κορωνοϊός: Συναγερμός στα νοσοκομεία – Διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές μέσα σε 24 ώρες - Karfitsa.gr
Health Κοινωνία

Κορωνοϊός: Συναγερμός στα νοσοκομεία – Διπλασιάστηκαν οι εισαγωγές μέσα σε 24 ώρες

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές καθώς οι εισαγωγές περιστατικών COVID στα νοσοκομεία διπλασιάστηκαν μέσα σε μια μέρα δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN στις 5 Μαρτίου οι εισαγωγές στα νοσοκομεία της χώρας ήταν 138 ενώ μόλις μία ημέρα μετά, στις 6 Μαρτίου δηλαδή, οι εισαγωγές ήταν 276! Με απλά λόγια, οι εισαγωγές διπλασιάστηκαν μέσα σε ένα 24ωρο. Ακόμα σημειώνεται ότι από σήμερα ξεκινά η διακομιδή ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες  στο νοσοκομείο της Χαλκίδας διότι κυριολεκτικά στα νοσοκομεία της Αθήνας δεν «πέφτει καρφίτσα».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά εκεί αναμένεται να μεταφερθούν 30 ασθενείς από την Αττική. Ήδη, τέσσερις γιατροί από ιδιωτικές κλινικές έχουν ριχτεί στη μάχη που δίνεται στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος».

Την ίδια στιγμή ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται πάνω από το όριο συναγερμού το οποίο είναι το 4. Να σημειώσουμε ότι, σήμερα Κυριακή, με 24.498 τεστ που έγιναν, ο δείκτης θετικότητας βρίσκεται στο 4,66.

Σχολιάστε

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε ΔΩΡΕΑΝ την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα»

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

STAY CONNECTED

NEWSLETTER

 

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ