Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 42η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου - Karfitsa.gr
Πολιτική

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την 42η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

polutexneio

http://e-photopress.blogspot.gr/

Με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία κορυφώνονται σήμερα, Τρίτη, οι εκδηλώσεις για την 42η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι πύλες του Πολυτεχνείου θα είναι ανοικτές από τις 9:30 έως και τις 13:00, ενώ η πορεία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:30.

Επί ποδός θα βρίσκονται 7.000 αστυνομικοί από νωρίς το πρωί και σε κατάσταση επιφυλακής σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, ενώ αυξημένη παρουσία θα έχουν και περιμετρικά Πολυτεχνείου, Οικονομικού Πανεπιστημίου, Παντείου κ.ά.

Επί ποδός 7.000 αστυνομικοί για την πορεία του Πολυτεχνείου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

Σταδιακά από το μεσημέρι θα κλείσουν δρόμοι και για το λόγο αυτό η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν να κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Συγκεντρώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη

Κατάθεση στεφάνων θα γίνει την στις 12:00 το μεσημέρι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής από τη Διοίκηση του ΕΚΘ και τις Διοικήσεις των Σωματείων, των Συνδικαλιστικών παρατάξεων και των φορέων της πόλης. Στις 17:30 θα συγκεντρωθούν έξω από την πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ φοιτητικοί σύλλογοι, το ΕΚΘ, η ΕΔΟΘ, ενώ στις 18:00 στην Καμάρα θα συγκεντρωθούν άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, που θα πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δείτε εδώ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

 

ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ

Κάντε κλικ στο εξώφυλλο και διαβάστε την τελευταία έκδοση της Εφημερίδας «Καρφίτσα» σε μορφή PDF

NEWSLETTER

Focus-On

Εφημερίδες

Διαβάστε όλες τις εφημερίδες online

ΑΡΧΕΙΟ