21:36, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Δεν φαντάζεστε ποιοι θα είναι επιτροπή στο «So You Think You Can Dance»

Μπορεί λοιπόν ορισμένα σενάρια να ήθελαν να «παγώνει» το «So You Think You Can Dance», αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι στο σταθμό του Αμαρουσίου το έχουν πάρει… ζεστά αφού αποφάσισαν να αλλάξουν τα έως τώρα σχέδιά τους προκειμένου να… χορέψει ακόμα καλύτερα στο τηλεοπτικό τοπίο.
Ο προγραμματισμός λοιπόν ήταν να υπάρξει τετραμελής κριτική επιτροπή και πριν από αρκετό καιρό συμφωνήσαν με τον Πάνο Μεταξόπουλο. Αμέσως μετά, όπως πρώτα είχα αναφέρει μέσα από το Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 συμφώνησαν με την Ελένη Φουρέιρα αλλά και τον Ιβάν Σβιτάιλο να είναι κι αυτοί στην κριτική επιτροπή. Έτσι τους απέμενε μία θέση για να ολοκληρωθεί η τετράδα και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Τελικά όμως αποφάσισαν να την… διευρύνουν και μάλιστα με δύο πρόσωπα πολύ πετυχημένα στο χώρο τους.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου οριστικοποιήθηκε ότι στην κριτική επιτροπή του χορευτικού talent show θα είναι κι ο σκηνοθέτης και χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος που έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Αξίζει να αναφέρω ότι πολλές φορές στο παρελθόν στελέχη τηλεοπτικών σταθμών έχουν προσεγγίσει το σκηνοθέτη-χορογράφο για να είναι σε κριτική επιτροπή, αλλά κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του έδινε αρνητικές απαντήσεις. Τελικά όμως, παρά το ότι αυτή την περίοδο σκηνοθετεί και χορογραφεί το μιούζικαλ του Δημήτρη Μαραμή «Ερωτόκριτος» για την Εθνική Λυρική Σκηνή κατάφερε να ρυθμίσει το πρόγραμμά του και έδωσε θετική απάντηση στον ΑΝΤ1. Ωστόσο οι εκπλήξεις, δεν σταματούν εδώ…! Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγο οριστικοποιήθηκε κι η συμφωνία με ένα ακόμα πολύ αγαπητό και… χρυσό πρόσωπο, καθώς έχει φέρει στη χώρα μας χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Κι όπως πολύ καλά θα καταλάβατε ο λόγος για τον Ιωάννη Μελισσανίδη που δέχτηκε να είναι κι αυτός στην κριτική επιτροπή του «So You Think You Can Dance».
Τα στελέχη του ΑΝΤ1 ήθελαν πολύ να είναι στην επιτροπή ο χρυσός έλληνας ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής κι αφού τον έπεισαν και απέσπασαν τη θετική του απάντηση αποφάσισαν να έχουν πενταμελή επιτροπή στο χορευτικό talent show. Έτσι λοιπόν όλα πλέον είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και το «So You Think You Can Dance» με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μετά το Πάσχα…!
πηγή newsit.gr