, Τετάρτη
06 Δεκεμβρίου 2023

Διαψεύδουν χωρισμό Αϊβάζης-Κορινθίου


Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου έδωσαν άλλη μια συνέντευξη, στην οποία μίλησαν για τα προσωπικά τους.
 
Για κάποιες φήμες, που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι και μιλούσαν για χωρισμό είπαν:
 
Μ.Κ.: «Αυτοί που έγραφαν αυτά, χωρίς να σκεφτούν ότι υπάρχει μια οικογένεια και ένα παιδί, είναι τουλάχιστον κακοήθεις για μένα και ζηλεύουν τη σχέση μας. Και δεν είναι μόνο δημοσιογράφοι αλλά και άνθρωποι του χώρου που προσπάθησαν και, μάλιστα επίμονα, να μας χωρίσουν βάζοντας λόγια ή κάνοντας ακόμη χειρότερα πράγματα.(…) Υπήρξαν γυναίκες που φλέρταραν τον Γιάννη ενώ ήξεραν ότι είναι παντρεμένος, όπως κι εμένα αντίστοιχα κάποιοι άνδρες. Ίσως κάποιοι να πίστευαν ότι ο Γιάννης κι εγώ κάναμε οικογένεια για τα μάτια του κόσμου. Ε, λοιπόν, τους πληροφορώ ότι παντρευτήκαμε επειδή αγαπιόμαστε πραγματικά και νιώσαμε αυτή την ανάγκη. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μπει ανάμεσά μας. Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και προτεραιότητά μας είναι η οικογένειά μας. Ειλικρινά απορώ και εγώ η ίδια γιατί μας “χτυπάνε” τόσο πολύ. Είμαι σίγουρη ότι κάποιοι θα χαίρονταν πολύ να μας δουν χωρισμένους».
 
Υπάρχει ζήλια στη σχέση τους;
 
M.K.: «Τον ζηλεύω και δεν το αρνούμαι γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του. Έχω κεραίες παντού και αν υπάρχει κάτι περίεργο στην ατμόσφαιρα θα το αντιληφθώ αμέσως».
 
Γ.Α.: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, τον εμπιστεύεσαι κιόλας. Ζηλεύω μέχρι εκεί που πρέπει. Είμαι αρκετά ορθολογιστής και απόλυτος. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα που θα τη ζήλευα παράφορα, γιατί δεν θα περνούσα καλά. Στην αρχή που δεν ήξερα τη Μαρία τόσο καλά, ομολογώ ότι τη ζήλευα αρκετά».
 
ΠΗΓΗ: Ok!