, Παρασκευή
22 Σεπτεμβρίου 2023

Η αλήθεια για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη

Ποια η αλήθεια για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη;  Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα,  μιας και η φετινή σεζόν τελειώνει,  για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για τις σχέσεις της με το κανάλι της Κάνζας.
Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της γνωστής παρουσιάστριας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «O Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013».   Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Ελένη θα συνεχίσει στον Alpha αφού οι σχέσεις της με τον σταθμό παραμένουν πολύ καλές, διαψεύδοντας διάφορες φήμες για γκρίνιες και τιμωρίες. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού.  Όσο για τις περικοπές στο συμβόλαιό της;
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση με τη διοίκηση του σταθμού.  Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει  τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν  κατά 25% μειωμένο όσον αφορά στις αποδοχές της.
Πηγή: Εspresso