, Τετάρτη
06 Δεκεμβρίου 2023

Ξυλοκόπησαν παίκτη του Star Academy!

Ο Σταύρος Γιάννου, που πρόσφατα αποχώρησε από το Star Academy, παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ξυλοδαρμό, που υπέστη πριν μπει στο παιχνίδι.
Διαβάστε όσα είπε για το περιστατικό στο περιοδικό «Down Town»:
Έχεις δεχτεί σωματική βία πρόσφατα;
«Πέντε μήνες πριν δηλώσω συμμετοχή στο Star Academy. Ήταν η τρίτη κατά σειρά σωματική επίθεση που δεχόμουν ως ενήλικας. Δεν ήταν bullying, ήταν κακοποίηση από “νταήδες” και “μάγκες”.»
Ποιοι σου επιτέθηκαν;
«Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στα Πετράλωνα. Προχωρούσα στο δρόμο, με πλησίασαν τέσσερις τύποι και άρχισαν να με χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές, χωρίς λόγο. Υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι έχουν διαφορετικές επιλογές από τις δικές τους ή μία διαφορετική εμφάνιση. Στο δικό τους μυαλό νομίζουν ότι με το ξύλο κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Δεν έμαθα ποτέ τα ονόματα αυτών που με χτύπησαν. Δεν ξέρω αν θα τους ξαναβρώ μπροστά μου».
Δεν έκανες καταγγελία;
«Φυσικά. Ήμουν αιμόφυρτος και χτυπημένος στο δρόμο. Σηκώθηκα με ότι δυνάμεις μου είχαν απομείνει και πήγα γεμάτος αίματα στο αστυνομικό τμήμα να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων. Ο άγνωστος «Χ» παραμένει σήμερα άγνωστος. Ευτυχώς δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο να με στείλουν στο νοσοκομείο».