, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Παντρεύεται η Κ. Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται το καλοκαίρι, με τον αγαπημένο της, Παναγιώτη Πιλαφα.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Psychologies και δήλωσε: «Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν τόσο ξεκάθαρο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια. Όλα γίνονται αβίαστα, όλα κουμπώνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, είναι όλα απολύτως συμβατά. Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι».

Παρόλα αυτά, η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκαθάρισε ότι ο γάμος δεν ήταν στις προτεραιότητές της: «Είναι πολύ περίεργο από την μία δεν πίστευα ότι θα το κάνω αυτό ποτέ, δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με νυφικό, ούτε ως παιδάκι… Απ’ την άλλη, σε κάθε γάμο, συγκινούμαι. Κι ας μην γνωρίζω κανέναν, ας είναι ο γάμος δύο αγνώστων κι ας περνάω εγώ απ’ έξω. Γιατί το θεωρώ την πιο ιερή στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Καθόλου δεν φοβάμαι. Σε αυτήν τη σχέση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κανένα… αλλά. Δεν με φοβίζει καθόλου. Έχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα».

Πηγή: Gossip-tv.gr