Πασίγνωστος ράπερ χώρισε τη Μαντόνα γιατί ήταν… λευκή! (ΦΩΤΟ)
Απίστευτο! Ο ράπερ έγραφε στη Μαντόνα να χωρίσουν γιατί είναι λευκή…
Η επιστολή του ράπερ προς τη Βασίλισσα της ποπ ήρθε στην επιφάνεια όταν βρέθηκε μέσα στο κελί της φυλακής στο οποίο κρατούνταν ο ράπερ Tupac τo 1995 κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση σε θαυμάστρια του. Τώρα θα βγει στο «σφυρί» με τιμή εκκίνησης στα 100.000 δολάρια στο Gotta Have Rock και Roll.
Την επιστολή φαίνεται ότι την έγραψε κάποιους μήνες πριν τη δολοφονία του, τo 1996, όταν αποφάσισε να τελειώσει την σχέση τους.
Προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους, ο ράπερ γράφει στην επιστολή του: «Για σένα, το να σε δουν με έναν μαύρο άντρα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα σου, αν κάτι θα έκανε, θα ήταν το να φανεί πιο ανοιχτή και συναρπαστική.
Αλλά για μένα, τουλάχιστον με την προηγούμενη αντίληψή μου για την εικόνα μου αισθάνθηκα ότι θα απογοήτευα τους μισούς ανθρώπους που με βοήθησαν να γίνω αυτό που νόμιζα ότι ήμουν, ο ράπερ, του οποίου η μητέρα Afeni Shakur ήταν ενεργό μέλος της ομάδας ακτιβιστών των Μαύρων Πανθήρων. Ποτέ δεν ήθελα να σε πληγώσω».
aixmi.gr