23:59, Δευτέρα
03 Οκτωβρίου 2022

Πιάτα και γεύσεις Χαλκιδικής σε wine bar της πρωτεύουσας!

Στην Αθήνα παρουσιάστηκε με επιτυχία το τουριστικό προιόν της Κασσάνδρας σε εκδήλωση Γαστρονομίας που διοργάνωσε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Δήμου Κασσάνδρας σε συνεργασία με τον Τ.Ο.Χ. σε κεντρικό wine bar της πρωτεύουσας.
Στην πρόσκληση του Δήμου και του Τ.Ο.Χ ανταποκρίθηκαν επιτελείς του Ε.Ο.Τ ,ξενοδόχοι, επιχειρηματίες εστίασης, υψηλόβαθμα στελέχη της Commission,δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες.
Οι εντυπώσεις τους από τις γαστρονομικές προτάσεις της Κασσάνδρας ήταν εξαιρετικές καθώς η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου σε συνεργασία με τον chef Τάσο Μπάρτζα έχει καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο μενού – πρόταση για τις τουριστικές επιχειρήσεις.
Παράλληλα, παρουσιάστηκε και το παγωτό “Κασσάνδρα” που αποτελεί το τοπικό προιόν της Κασσάνδρας με βάση το αγουρέλαιο ΠΟΠ Κασσάνδρας.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου,δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαδημητρίου δήλωσε σχετικά: ” Ήταν ένα στοίχημα που κερδίσαμε αυτό με την παρουσίαση της περιοχής μας στην Αθήνα! Συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά με τον Τ.Ο.Χ και τον Πρόεδρο του Γρηγόρη Τάσιο και πήραμε ένα ρίσκο,το ρίσκο να απευθυνθούμε στην Αθήνα και να αποδείξουμε πως η Κασσάνδρα μας έχει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν αγαπημένο τουριστικό προορισμό της χώρας! Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχο Βασίλη Κυρίτση για την εμπιστοσύνη,τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚ Χάρη Κουκουβίνο και Θεόδωρο Ευσταθίου για τη στήριξη και τις συνεργάτιδες μου στο εγχείρημα Μαρία Τσαναξή,Ιφιγένεια Τουπλικιώτη και Ρίτα Κόνιαλη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Τάσο Μπάρτζα για την πολλή και εξαιρετική δουλειά του αλλά και σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωσή μας και έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές της Κασσάνδρας μας. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αποτελεσματικά”!