Πότε και που θα γίνει ο γάμος Κοσιώνη – Μπακογιάννη;
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει το ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι και ήδη έχει γίνει γνωστή η τοποθεσία αλλά και η ημερομηνία της τελετής.
Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών το Σάββατο 22 Ιουλίου, ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη παντρεύονται σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Καρπενήσι. Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη βύθισε στο πένθος την οικογένεια και ανάγκασε το ζευγάρι να αναβάλλει τον προγραμματισμένο γάμο για τις 10 Ιουνίου.
Οι δυο τους επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μείνει όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο γάμος τους. Έτσι, αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής τους, θα βρεθούν δίπλα τους συγγενείς και λίγοι καλοί φίλοι.
Όπως ανέφεραν στην εκπομπή La Biri, εκεί η Ντόρα Μπακογιάννη διατηρεί ένα πολύ όμορφο πέτρινο σπίτι.
usay.gr