17:14, Τετάρτη
10 Αυγούστου 2022

Σήμερα γάμος γίνεται: Ποιος Έλληνας τραγουδιστής φοράει «κουλούρα»;

Σήμερα γάμος γίνεται στην όμορφη Λήμνο και το αγαπημένο ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει το… prewedding γλέντι μαζί με αγαπημένα άτομα κοντά του.
Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή και την αγαπημένη του Νατάσα Σκαφιδά, που αποφάσισαν να κάνουν στη Λήμνο το θρησκευτικό γάμο και τα βαφτίσια της μικρής Κατερίνας τους (είναι ήδη 14 μηνών) και ανυπομονούν για τη μεγάλη στιγμή.
Μετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν πριν τη γέννηση του κοριτσιού τους, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά επέλεξαν τη Λήμνο για το διπλό μυστήριο και βρίσκονται ήδη στο νησί και το γλεντούν με τους φίλους τους. Κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο καλός τους φίλος Γιώργος Λιανός, ενώ η μικρή Κατερίνα θα είχε δυο νονές, τις κολλητές της μαμάς της. Γάμος και βάφτιση θα γίνουν απόψε στο νησί και φυσικά θα ακολουθήσει μεγάλο γλέντι.
Μια μέρα πριν το γάμο όμως, το ζευγάρι, αφού έκανε τα bachelor parties του, ορτγάνωσε μια ξεχωριστή γιορτούλα στην παραλία. Το pre wedding party έγινε στο beach bar “Costa-Costa” με τους καλεσμένους και το ζευγάρι να φορούν ειδικά καπελάκια για την περίσταση και τα μαγιό τους για τις βουτιές στα γαλανά νερά.
Οι φωτογραφίες φυσικά, από το γλέντι “γέμισαν” το Instagram και το ζευγάρι έμοιαζε να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Πρωταγωνίστρια άλλωστε, όλης της γιορτής ήταν η μικρή Κατερίνα που δεν σταμάτησε να ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς της.
https://www.instagram.com/p/BWxTta6gksP/
https://www.instagram.com/p/BWzjPLaleV5/
https://www.instagram.com/p/BWxT4c7Ausp/
Πηγή: tlife.gr