, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης γνώρισε την Χριστίνα του!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν στη συνέντευξη της στο People η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα.

Εκτός από την αποκάλυψη για το πως της έκανε πρόταση γάμου ο καλός της, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε και για τη γνωριμία τους.
«Πολύ σύντομα αντιλήφθηκα πως βρήκα το άλλο μου μισό στο πρόσωπο του Σάκη. Το ένιωσα από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε λίγο παραπάνω. Κατάλαβα πόσο ξεχωριστός είναι, πέρα από την εξωτερική του εμφάνιση. Αντιλήφθηκα πόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο διαθέτει, πόσο η σκέψη του κινείται πιο μπροστά», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.
Μάλιστα πρόσθεσε πως την γοήτευσαν «οι απόψεις που έχει για τη ζωή, προϊόν των εμπειριών του από τα πολλά ταξίδια, θεωρώ. Επιπλέον, είναι αυθόρμητα χαρούμενος και ευδιάθετος, δοτικός, ευγενής προς όλους. Αυτά με τράβηξαν αμέσως. Είναι έξυπνος, όμορφος, καλός άντρας. Αυτό το «κλικ» που ψάχνουμε όλοι το ένιωσα μαζί του».
Πως γνωρίστηκαν
Απαντώντας σε ερώτηση για το πως γνωρίστηκαν η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε: «Η εταιρεία όπου δούλευα διαχειριζόταν το brand που ήταν χορηγός στην εκπομπή του, το World Party. Είχε έρθει και τον έκαναν tour στα γραφεία κι έτσι γνωριστήκαμε».
Το «κλικ» ήταν αμοιβαίο
Σε ερώτηση αν το… κλικ ήταν αμοιβαίο απάντησε: «Νομίζω πως ναι. Βρεθήκαμε ξανά μετά από αρκετό καιρό, πάλι για δουλειά, για ένα πρότζεκτ που «έτρεχα» εγώ. Βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και την επομένη έφυγε για ένα ταξίδι με την εκπομπή, που διήρκεσε δύο μήνες. Μιλούσαμε το διάστημα που έλειπε, αλλά επί της ουσίας η γνωριμία μας μετρούσε κάποιες ώρες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.