, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ακυρώνεται η συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή στους Αμπελόκηπους μετά τις αντιδράσεις του γιου του

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή μετά από την αντίδραση του γιου του, Γιάννης.
Σε ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει: 
Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης από καθαρή αγάπη για τον Πολιτισμό κι από ξεκάθαρη αγάπη στον Αντώνη Βαρδή, τον αείμνηστο αυτό συνθέτη και ερμηνευτή προετοίμασε μία όμορφη εκδήλωση τιμής-αφιέρωμα σε αυτόν, πέρα και πάνω από οποιαδήποτε υλική παράμετρο, καθώς όπως είναι γνωστό η είσοδος θα ήταν ελεύθερη. Πράγματι δεν είχαμε ακόμη επικοινωνήσει με τον κ. Γιάννη Βαρδή, αλλά και δε θα μπορούσαμε ούτε καν να φανταστούμε πως κάτι τέτοιο θα τον ενοχλούσε σ’αυτό το βαθμό. Δε θα μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαράθεσης, διότι αποστολή του πολιτισμού και της μουσικής είναι να ενώνουν. Έτσι η εκδήλωση προς τιμή του Αντώνη Βαρδή δεν θα πραγματοποιηθεί, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει νομική δυνατότητα πραγματοποίησης της, παρά τη διαφωνία του κ. Γιάννη Βαρδή. Εκφράζουμε για άλλη μία φορά την αγάπη μας για τον Αντώνη Βαρδή και θα σεβαστούμε την επιθυμία του γιου του, έστω κι αν θεωρούμε ότι η αντίδρασή του παρεξηγεί και αδικεί τις προθέσεις μας. Ο Δήμος μας σε κάθε περίπτωση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο μέλλον με τη συνέννεση και γιατί όχι την παρουσία και τη συμμετοχή του ίδιου του Γιάννη Βαρδή

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.