, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ακόμα τρεις διάσημοι έτοιμοι να μπουν στο reality Νomads του ΑΝΤ1

Οι Νομάδες είναι το νέο ριάλιτι που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το παιχνίδι έχει τρεις ομάδες. Στην μία ομάδα είναι οι Διάσημοι παίκτες, στη δεύτερη οι γνωστοί star από ριάλιτι και στην τρίτη άτομα που θα επιλεχθούν από τις αιτήσεις. Αυτές οι τρεις ομάδες θα αγωνίζονται προκειμένου η μία να πάρει το «σπίτι» της άλλης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ανάμεσα στα πρόσωπα που προσέγγισαν οι επιτελείς του καναλιού είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ο πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ φέρεται θετικός στην ιδέα να λάβει μέρος στο ριάλιτι και να γίνει ένας από τους επώνυμους Νομάδες.
Στην ομάδα των celebrities θα ενταχθούν -εκτός απροόπτου- ο Διονύσης Αλέρτας και ο Γιώργος Μανίκας. Στόχος είναι η στελέχωση των ομάδων να ολοκληρωθεί τον Δεκαπενταύγουστο. Οι Νομάδες θα βγουν στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου και θα μεταδίδονται καθημερινά με δίωρα επεισόδια. Τη βραδιά της αποχώρησης θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Είναι πιθανό ένας μέρος του να μεταδίδεται live από την Αθήνα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.