, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αστρολογικές προβλέψεις- Διαβάστε τι λένε για το δικό σας ζώδιο

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.
ΚΡΙΟΣ
Πολύ πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις με αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα θέμα που σας απασχολεί. Φυσικά, αυτό δεν πρέπει να γίνει ο λόγος για να υπάρχουν εντάσεις και κακές σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα λόγια που δεν βγάζουν πουθενά και διαφυλάξτε τις σχέσεις που είναι σημαντικές για σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Μάλλον θα νιώσετε μια περίεργη δύναμη να σας γυρίζει προς τα πίσω, σε λάθη κυρίως που αφορούν το παρελθόν σας. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στη διαχείριση κάποιων πραγμάτων. Πολύ πιθανόν να κάνετε μια παρορμητική κίνηση, που πολύ γρήγορα θα τη μετανιώσετε. Διαφυλάξτε τα οικονομικά σας συμφέροντα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Τα μηνύματα και ό,τι αφορά την επικοινωνία θα είναι το στοιχείο της σημερινής μέρας. Οι φίλοι θα βρεθούν δίπλα σας και με τις ιδέες τους θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε κάποιο θέμα που σας απασχολεί αρκετό καιρό. Η ψυχολογική σας διάθεση προς το βράδυ θα είναι λίγο βαριά, αλλά και παροδική.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνει να χαρείτε και να νιώσετε ότι αυτό που πιστεύατε δεν ισχύει. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν έντονα και θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες να τακτοποιήσετε ένα παλιό χρέος. Ο έρωτας βρίσκεται κοντά σας.
ΛΕΩΝ
Μια μέρα που θα σας χαρίσει συναίσθημα και αποδοχή από δικά σας αγαπημένα πρόσωπα. Ο/η σύντροφός σας θα σας κάνει να νιώσετε ότι η ευτυχία είναι πάρα πολύ κοντά σας. Κάποια θέματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον θα επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κρατήστε όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές θέλουν τον χρόνο τους και εσείς πρέπει να τον δώσετε. Επαγγελματικά θέματα θα μπουν σε καινούργιες βάσεις, πάρα πολύ ευνοϊκές.
ΖΥΓΟΣ
Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε ένα προσωπικό σας θέμα. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ ιδιαίτερο σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική σας ζωή και τώρα θα πρέπει να αποφασίσετε, εν μέρει, για την τύχη της σχέσης σας. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, που θα πρέπει να τις μελετήσετε πολύ σοβαρά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια νομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, αλλά χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα. Ίσως να πρέπει και να συμβουλευτείτε έναν άνθρωπο του νόμου, για την έκβαση μιας υπόθεσης που σας απασχολεί σε μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό θα σας προβληματίσει για λίγο, αλλά μετά θα μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από τα θέματα αυτά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φροντίστε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά, αλλά και να δείτε με συμπάθεια κάποιες κακές συμπεριφορές από τους δικούς σας ανθρώπους. Οι αναστατώσεις είναι πολύ πιθανές, αλλά φροντίστε να μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι θα συμβεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι προσωπικές σχέσεις θα βρίσκονται στα ενδιαφέροντα της ημέρας. Χωρίς να συμβεί κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό, θα σκέφτεστε πολύ πιθανόν την εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν τον/τη σύντροφό σας. Πολύ πιθανόν ένα οικογενειακό γεγονός να σας δώσει χαρά και να μπορέσετε με αυτόν τον τρόπο να ολοκληρώσετε κάτι που για καιρό είχατε στο μυαλό σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι στον τομέα της εργασίας σας. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτήν τη δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα εκ των υστέρων. Η προσωπική σας ζωή προχωρά σταθερά και ήρεμα.
ΙΧΘΥΕΣ
Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε μία μετακίνηση που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα σας απομακρύνει για λίγο από τον άνθρωπό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θα έχετε ένα μήνυμα από τα παλιά που θα σας ξεσηκώσει. Μην περιμένετε άμεσα να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν στον οποιονδήποτε τομέα. Μάλλον θα βρεθούν κάποια εμπόδια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.