, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αυτοί θα είναι την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του Star!

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε μια έντονη επιθυμία από το στελέχη του Star να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη 10:00-13:00. Μια ζώνη που εδώ και χρόνια είχε παγώσει το κανάλι της Κηφισιάς, ύστερα από την όχι και τόσο επιτυχημένη εκπομπή με τίτλο «Παρέα με τον Ανδρέα», που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2009.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, μόλις χθες ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου συμφώνησαν με την διοίκηση του Star και από την νέα τηλεοπτική χρονιά θα παρουσιάζουν μια εκπομπή που θα ξεκινά στις 10 και θα ολοκληρώνεται στη 1 το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, με γυναικεία θέματα, συνεντεύξεις και παιχνίδια που θα γίνονται στο πλατό.
Για την συγκεκριμένη ζώνη, ο τηλεοπτικός σταθμός είχε κάνει συζητήσεις και με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ωστόσο δεν επήλθε κάποια συμφωνία. Τώρα, μένουν να ολοκληρωθούν ορισμένες εκκρεμότητες που αφορούν την ομάδα που θα πλαισιώνει το ζευγάρι μπροστά από τις κάμερες, αλλά και την δημοσιογραφική ομάδα που θα στελεχώνει την εκπομπή.
Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.