, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο λόγος που έχει να μιλήσει πάνω από χρόνο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Τον Γιώργο Καπουτζίδη φιλοξένησε o Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή DOT που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 3:00 από το MegaOne Κύπρου. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor, ενώ αναφέρθηκε και στην παρέα του Παρά Πέντε και στους λόγους που δεν μιλάνε εδώ και καιρό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 «Έχει γίνει όντως πολύ μεγάλη συζήτηση για το ποιοι μιλάνε και ποιοι δεν μιλάνε. Με τον Αργύρη και την Αγγελική γνωριζόμασταν και πριν από το Παρά Πέντε, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια. Τη Σμαράγδα τη γνώρισα μέσα σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάω πάρα πολύ.
Αν αυτή την εποχή από τους πέντε έχω μια απόσταση,  όντως έχω με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Είναι μια συγκλονιστική ηθοποιός, είναι ένας άνθρωπος που όλα αυτά που έχουμε ζήσει τα κρατάω στην καρδιά μου και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Και χρόνο σίγουρα.
Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.