, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Δεν με μαχαίρωσε η Ελένη Μενεγάκη»

Η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά στη Realnews για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και επιμένει πως η συνεργασία τους είναι άριστη, χωρίς κλυδωνισμούς.
Γίνεται πολύς θόρυβος για το ότι σε έβαλε στον πάγο η Ελένη Μενεγάκη επειδή έλειψες για λίγο από την εκπομπή, το οποίο έδωσε τη θέση του στο ότι σε είχε «στο περίμενε» στο στούντιο και δεν σε έβγαζε στον αέρα και στο ότι έχουν πέσει «μαχαιριές». Με το χέρι στην καρδιά, τι ισχύει από όλα αυτά;
Το μικρό διάστημα που έμεινα εκτός είχε να κάνει με κάτι δοκιμές που έγιναν για το καλό της εκπομπής. Ούτε στον πάγο με έβαλε η Ελένη (τι είμαι, ο Μπαρμπα-Στάθης;), ούτε πήγα στο στούντιο και δεν με έβγαζε στον αέρα (έχουν μεγάλη φαντασία κάποιοι), ούτε φυσικά με μαχαίρωσε -θα είχα σημάδια! Αρέσκονται στη μυθοπλασία στην Ελλάδα. Τίποτα δεν έγινε μεταξύ μας. Είμαστε όπως πάντα και δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει όλο αυτό. Έγραψαν και πως με υποβίβασε επειδή βγήκα με λινκ. Μα πάντα έβγαινα με λινκ -δημοσιογράφος είμαι, τι λένε πλέον!
Φίλες-φίλες δεν είστε με την Ελένη Μενεγάκη…
Φίλες κολλητές, όχι, ποτέ δεν ήμασταν κολλητές. Στα δέκα χρόνια συνεργασίας μας έχουμε μια πολύ καλή, γλυκιά σχέση. Βαριέμαι με όλα αυτά τα σενάρια πως «πάγωσαν» οι σχέσεις μας, πως με πετάει από την εκπομπή. Θα με πετούσε, θα με έφερνε πίσω και θα ήταν όλα μέλι-γάλα; Ότι τι; Ότι υποκρινόμαστε; ‘Η ότι είναι ρομπότ που δεν δείχνει ότι έχει κάτι μαζί μου; Έλεος.
Θα είστε μαζί του χρόνου στην εκπομπή;
Έλα μου ντε! Κοίτα, εμένα το συμβόλαιό μου με την εκπομπή λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν έχω κάνει κάποια ανάλογη συζήτηση…
Αν σε καλέσουν, δηλαδή, θα πεις «ναι»;
Δεν με κάλεσε κανείς. Αν με καλέσει θα σου πω… Όλα για την ώρα είναι θολά ακόμα.
Με την Ελένη συζητήσατε κάτι γι’ αυτό;
Όχι, δεν έχουμε κάνει ανάλογη κουβέντα. Είναι όλα ρευστά – όπως είναι σε όλο το τηλεοπτικό και όχι μόνο σκηνικό. Υποθέτω πως είναι σε συζητήσεις και σχεδιασμούς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.