, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κ. Αναγνωστόπουλος: Το άγνωστο χειρουργείο που απέκρυψε από την παραγωγή του Survivor!

Η αδελφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, Μένια Αναγνωστοπούλου αποκάλυψε στο Πανόραμα τι ήταν εκείνο που ακούστηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor και τους ενόχλησε.
«Ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι είχε κάνει ένα χειρουργείο, το οποίο δεν το είπε ποτέ γιατί φοβήθηκε ότι μπορεί να ήταν ανασταλτικός λόγος στο να τον πάρουν στο παιχνίδι. Είναι μια επέμβαση που είχε κάνει ο Κώστας πριν μπει στο παιχνίδι, την οποία κάπου την βρήκαν από το προφίλ του στο Facebook και έγινε μια αναπαραγωγή ότι ο Κώστας είναι πάρα πολύ σοβαρά και αποχωρεί» είπε η αδελφή του.
«Είχα έναν πολύποδα στη χολή και έκανα αφαίρεση χολής πέντε μήνες πριν μπω στο παιχνίδι. Δεν θεώρησα ότι πρέπει κάποιος να το ξέρει από το παιχνίδι γιατί μπορεί να με έκοβαν. Ούτε μετά γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να με λυπάται ο άλλος για να με ψηφίσει. Θέλω να με ψηφίζει γιατί του αρέσω, γιατί με γουστάρει και γιατί δεν κλαίγομαι», είπε ο Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.