, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νατάσα Καλογρίδη: «Υπάρχουν κλίκες! Για τον Γιώργο Μαυρίδη, να ρωτήσουμε την Μαντώ και την Αποστολία…»

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στο πλατό του Late Night, όπου μίλησε για το Nomads, για τους Γιώργο Μαυρίδη και Νίκο Αναδιώτη, ενώ τόνισε παράλληλα πως υπάρχουν κλίκες και στρατηγικές.

 Για Μαυρίδη – Αναδιώτη: «Ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και τον Αναδιώτη. Φαντάζομαι σου έχει συμβεί κι εσένα αρκετές φορές, ότι υπάρχει κάτι με κάποιους ανθρώπους που με το που τους βλέπεις κάτι σου… χτυπάει, βλέπεις την αλήθεια στα μάτια τους, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και δέσαμε κατευθείαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είχα πρόβλημα με τα υπόλοιπα παιδιά».

Για το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έχει γίνει “στόχος”, είπε: «Τι να πω εγώ γι’ αυτό; Να ρωτήσουμε τη Μαντώ, να ρωτήσουμε την Αποστολία, δεν γνωρίζω και δεν ήθελα να εμπλακώ σε όλη αυτή την κατάσταση, διότι δεν είναι του χαρακτήρα μου».
Για κλίκες και στρατηγικές: «Ναι, κλίκες υπήρχαν. Στρατηγική φαντάζομαι είχαν αρκετοί τύποι από το Nomads. Καλά κάνουν, η στρατηγική δεν είναι κάτι κακό. Δημιουργήθηκαν σχεδόν αμέσως, από την πρώτη εβδομάδα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.