, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νομάδες: Δεν φαντάζεστε ποιοι συζητούν για το νέο reality

Έναν δυνατό αντίπαλο απέναντι στο Survivor 2 σκοπεύει να βάλει ο ΑΝΤ1 το πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στο είδος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία: το reality, με ένα concept το οποίο διεκδικούσε και το Star. Το Nomads (ή «Νομάδες» στα ελληνικά) θα μας ταξιδέψει σε εξωτικό προορισμό και θα μας παρουσιάσει αγωνίσματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όπως αγώνες με καμήλες! Σύμφωνα με το ξένο format, οι παίκτες χωρίζονται σε τρεις ομάδες: η μια είναι σχετικά άνετα, η δεύτερη αναγκάζεται να μείνει κοντά σε ιθαγενείς και η τρίτη «βολεύεται» στην έρημο. Όλοι, λοιπόν, καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες.

Οι διάσημου του Nomads

Πρωταγωνιστές reality

Η δεύτερη ομάδα στις Νομάδες θα απαρτίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από πρόσωπα που έγιναν γνωστά μέσα από παλιότερα realities. Σε αυτήν ενδέχεται να δούμε τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «The Wall», τον Πρόδρομο του «Big Brother», αλλά και τον Ηλία Βαλάση, ο οποίος είχε κερδίσει στο Survivor του Mega και μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους. Η τρίτη ομάδα θα περιλαμβάνει ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι, μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη να… αυτοπροτείνονται στο κανάλι, ακόμη και τώρα που έχει βγει στον αέρα το τρέιλερ του προγράμματος. Μένει τώρα να δούμε τις τελικές επιλογές της παραγωγής, αλλά και να μάθουμε σε ποιο εξωτικό μέρος θα ταξιδέψουν οι τολμηροί συμμετέχοντες.
Το Nomads θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα realities περιπέτειας του εξωτερικού. Σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί, έχει μαγνητίσει το κοινό. Άλλωστε, δεν είναι μόνο η εικόνα που μεταφέρεται στους τηλεθεατές από τους μαγευτικούς προορισμούς και τους αμμόλοφους της ερήμου, αλλά και η νομαδική ζωή, την οποία καλούνται να κάνουν μπροστά στις κάμερες οι συμμετέχοντες.
Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.