, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι προβλέπεται για το ζώδιο σας όλο τον Απρίλιο

Αστρολογικές προβλέψεις και των 12 ζωδίων από την Αλεξάνδρα Καρτά. ”Ο μήνας που αγαπά τις αναθεωρήσεις και βοηθά εκείνους που ξέρουν να περιμένουν αυτό που τους ανήκει”.
ΚΡΙΟΣ
Οικονομικά θέματα θα σας δώσουν μεγάλη δύναμη και σίγουρα θα βρείτε λύσεις σε όλα σας τα υλικά ζητήματα. Θα διεκδικήσετε ό,τι σας ανήκει και σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Ερμής έως τις 9 του μήνα. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να σας στερήσει τις μικροχαρές. Βέβαια, η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σας θολώσει λίγο την κρίση σε προσωπικό επίπεδο και στο τέλος του μήνα θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, μετά από μία ευχάριστη ανατροπή.
ΤΑΥΡΟΣ
Εκείνο που κυρίως θα σας απασχολήσει τον δεύτερο μήνα της άνοιξης είναι η προσωπική σας ζωή και οι επαγγελματικές σας διεκδικήσεις. Το σύμπαν θα σας δώσει αρκετά μεγάλη εύνοια στο να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή, μετά από μία περίοδο ανασφαλειών και φόβων, που σας απομάκρυναν από το έτερον ήμισυ. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 26 Απριλίου θα φροντίσει αρκετά ώστε να ξεκινήσετε κάτι που αφορά και την οικονομική σας ανάκαμψη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Απρίλιος θα είναι για σας ο μήνας που θα πρέπει να αναθεωρήσετε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα στο τέλος του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 9 Απριλίου δεν θα σας επιτρέπει με ευκολία να προγραμματίζετε και να ολοκληρώνετε αυτό που θα έχετε κατά νου. Η Αφροδίτη στον τομέα των επαγγελματικών σας διεκδικήσεων μαρτυρά ότι η προσωπική σας ζωή θα συνδέεται κατά κάποιον τρόπο με τα επαγγελματικά σας βήματα έως το τέλος του μήνα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανοιξιάτικος αυτός μήνας δεν θα σας αφήσει ούτε λεπτό να αισθανθείτε μόνοι. Πολλή κίνηση και επικοινωνία κυρίως με άτομα που είχατε πολύ καιρό να μάθετε νέα τους. Η οικογένεια θα παίξει βέβαια τον πρωταρχικό ρόλο σε ό,τι και να κάνετε, ιδίως τις μέρες των εορτών, όπου η Πανσέληνος στον τομέα αυτόν θα φροντίσει για τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των οικογενειακών δεσμών. Κάποιο ταξίδι θα σας γεμίσει νοσταλγία και θα σας κάνει αρκετά ευσυγκίνητους.
ΛΕΩΝ
Ο Απρίλιος είναι ένας απαιτητικός μήνας για σας. Ο εργασιακός σας χώρος θα σας αναστατώσει με αντιπαραθέσεις, που θα σας κάνουν να ανησυχείτε εν μέρει για την ήρεμη επαγγελματική σας πορεία. Θα αποφασίσετε να ενεργοποιήσετε την κοινωνική σας άνοδο, μέσα από γνωριμίες και κάποιους συλλόγους, που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας. Η προσωπική σας ζωή θα περάσει από αλλαγές και ίσως θα χρειαστεί να δείτε από την αρχή κάτι που είχατε αγνοήσει και ήταν πολύ σημαντικό για την πορεία της σχέσης σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα σας δώσει σημαντικό προβάδισμα σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Αν και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αυτό δεν θα σας στερήσει τη δυνατότητα να πετύχετε προσωπική προβολή και ισχυρούς φίλους. Τα οικονομικά σας θα έχουν άνοδο μετά από κάποιες κινήσεις που θα κάνετε γύρω στις 11 του μήνα. Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας θα αναμοχλεύει συναισθηματικές καταστάσεις που θα έχουν τις ρίζες τους στο κοντινό παρελθόν.
ΖΥΓΟΣ
Με πολύ έντονη επιθυμία να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα συγχρόνως, ξεκινά αυτός ο Απρίλιος. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 11 του μήνα θα είναι μία εκρηκτική περίοδος, που καθιστά επικίνδυνο να χάσετε το μέτρο σε κάθε περίπτωση. Βάλτε λίγο «φρένο» στον παρορμητικό σας, γιατί πολύ πιθανόν να φτάσετε μία σχέση σας σε ακραίες καταστάσεις. Μην εμπιστεύεστε απόλυτα άτομα που σας υπόσχονται λύσεις σε οικονομικά και νομικά θέματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο μήνας αυτός δεν θα είναι καθόλου ήρεμος και απρόσωπος. Θα μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν, είτε μέσα από την προσωπική σας πορεία και τη συναισθηματική ολοκλήρωση είτε μέσα από επαγγελματικούς αγώνες. Ίσως τώρα ήρθε η στιγμή που θα γνωρίσετε τους [κρυφούς] εχθρούς σας και θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο. Στο τέλος του μήνα θα υπάρξουν εξελίξεις σε επαγγελματικό και οικονομικό παράγοντα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο δεύτερος μήνας της άνοιξης θα είναι μάλλον χαμογελαστός για σας, μετά από τα «παγωμένα» γεγονότα του χειμώνα. Πολλά προβλήματα που σας είχαν εξαντλήσει κατά το παρελθόν θα βρουν τις λύσεις τους και σίγουρα σε αυτό θα βοηθήσουν άτομα που σας εκτιμούν και πάνω από όλα αναγνωρίζουν τον αγώνα που κάνετε. Η προσωπική σας ζωή χρωματίζεται στην αρχή του μήνα, αλλά και στο τέλος, όπου και σταθεροποιείται κάτι πολύ σημαντικό για σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας αυτός θα είναι μία ψυχική αναγέννηση για σας. Η επαγγελματική σας πορεία θα ανθήσει μέσα από δυσκολίες, που όμως θα τις αντιμετωπίσετε με ευστροφία και εξυπνάδα, που είναι από τα χαρίσματα που σας διακρίνουν. Συζητήσεις πάνω σε προσωπικό επίπεδο θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις πρόσφατες αποφάσεις σας. Ίσως να ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσετε το τοπίο που δεν ευνοεί κανέναν, όσο βρίσκεται σε μία ασαφή κατάσταση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απαιτητικός για οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ίσως να πρέπει να μην πιέσετε τις καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους και ιδίως με τα παιδιά σας [αν είστε γονείς] ή με μικρότερα άτομα που σας πλαισιώνουν ακόμη και μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Τα οικονομικά θα έχουν διακυμάνσεις που δεν θα σας αφήνουν το περιθώριο να προγραμματιστείτε για το πολύ κοντινό διάστημα. Ο μήνας τελειώνει με θετικό τρόπο σε κάποιο διάβημά σας.
ΙΧΘΥΕΣ
Το ξεκίνημα του Απριλίου σάς βρίσκει αρκετά ανυπόμονους και προβληματισμένους για θέματα που δεν μπορέσατε να λύσετε τον προηγούμενο μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας δημιουργεί ανασφάλεια σε επικοινωνιακά θέματα και σε υποθέσεις που αφορούν νομικές εκκρεμότητες. Την ίδια περίοδο, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας [ανάδρομη] φέρνει καθυστερήσεις σε κάτι που είχατε αποφασίσει με το ταίρι σας. Χρειάζεται υπομονή ώστε να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα και να ξεφύγετε από περιττές, άδικες ταλαιπωρίες.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.