, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ιστιοπλοϊκός αγώνας στο Θερμαϊκό για… καλό σκοπό!

Με το σύνθημα «Ανοίγουμε πανιά στη ζωή!» και με σύμβολο τη καθιερωμένη πλέον γοργόνα, το 5ο Sail for Pink έχει στόχο την μετάδοση του μηνύματος ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί εάν διαγνωστεί έγκαιρα.  Επιπλέον, με τα έσοδα της εκστρατείας στηρίζονται σημαντικές δράσεις και προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Φέτος, η εκστρατεία περιλαμβάνει εκτός από τον ιστιοπλοϊκό αγώνα στον Θερμαϊκό και Πορεία Ελπίδας με αφετερία το Μέγαρο Μουσικής και τερματισμό το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθούν και πολλές άλλες δράσεις στη στεριά. Για να συμμετέχετε στην Πορεία Ελπίδας μπορείτε να δηλώσετε ατομική συμμετοχή ή να δημιουργήσετε την δική σας ομάδα! Οι τρεις μεγαλύτερες ομάδες θα βραβευτούν στον τερματισμό, στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου!
Την εκστρατεία στηρίζουν 5 φορείς της πόλης, 10 ιστιοπλοϊκά σωματεία, όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας, 38 χορηγοί και 23 χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πάνω από 100 εθελοντές.
Η τελετή έναρξης του 5ου Sail for Pink θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:00 στο μπαλκόνι του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης. Είσοδος Ελεύθερη.
Υπό την αιγίδα
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

#Tags: Karfitsa

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.