, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

6 Tips για να διαλέξεις το σωστό Jean!

jeanΤο να ψωνίζεις για τζιν παντελόνι, είναι μια από τις πιο χρονοβόρες και δύσκολες αγορές για μια γυναίκα (εκτός, φυσικά, από το να ψωνίζεις για μαγιό!). Είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο τζιν, που θα ταιριάζει άψογα στο σωματότυπό σου, θα σε κολακεύει σε όλα τα σωστά σημεία και θα μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση. Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις, έτσι ώστε να αποκτήσεις, επιτέλους, το τζιν των ονείρων σου;
1. Μη δοκιμάζεις ποτέ μεγαλύτερο νούμερο. Όταν αγοράζεις skinny jeans, πρέπει να είναι αρκετά στενά πάνω σου, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως όσο τα φοράς, θα αρχίσει να ξεχειλώνει.
2. Κάνε την έρευνά σου. Εκτός από τα συνηθισμένα πολυκαταστήματα, τζιν παντελόνια υπάρχουν και σε μικρότερα μαγαζιά, σε πολύ καλές τιμές. Μπορεί εκεί να κρύβεται το τέλειο τζιν!
3. Πειραματίσου. Δοκίμασε γραμμές που μπορεί να πίστευες πως δε σου ταιριάζουν και πού ξέρεις, μπορεί με αυτόν τον τρόπο να βρεις αυτό που ψάχνεις.
4. Μη σε νοιάζει για το μήκος. Εάν βρεις ένα τζιν που εφαρμόζει σωστά, αγόρασέ το. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να το κοντύνεις, ή να το φορέσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια.
5. Την ημέρα που θα βγεις να ψωνίσεις, φρόντισε να έχεις φάει ελαφρύ πρωινό, έτσι ώστε να μη δείχνεις φουσκωμένη και να μην καταλήξεις να πάρεις λάθος νούμερο τζιν.
6. Τέλος, μην ξεχάσεις να κοιτάξεις αν το τζιν που θέλεις να αγοράσεις, εφαρμόζει το ίδιο καλά στο μπροστινό μέρος, όσο και στο πίσω. Πολλές φορές οι γυναίκες κοιτούν μόνο το μπροστά μέρος των τζιν, με το αποτέλεσμα, τελικά, να μην είναι τόσο κολακευτικό.
queen.gr