, Τετάρτη
30 Νοεμβρίου 2022

7 λάθη που κάνετε μέσα στα δοκιμαστήρια ρούχων και πώς να τα διορθώσετε

Wonderlust
Wonderlust

Όταν είδατε εκείνο το φόρεμα μέσα στο δοκιμαστήριο έμοιαζε υπέροχο, αλλά τώρα που το βλέπετε στον καθρέφτη του σπιτιού σας δεν δείχνει και τόσο ωραίο επάνω σας. Τι πήγε στραβά; Το PureWow έχει την εξήγηση και δεν είναι άλλη πέρα από το ότι κάνατε τα 7 λάθη που κάνουμε όλες μας μέσα στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων ρούχων.
Ιδού ποια είναι και πώς μπορείτε να τα διορθώσετε:
1. Δεν παίρνετε μαζί σας διαφορετικά νούμερα.
Ίσως νομίζετε ότι ξέρετε ποιο είναι το σωστό νούμερο για σας, αλλά κάθε εταιρεία ρούχων δεν είναι ίδια. Ίσως λοιπόν χρειαστεί να «παίξετε» με τα νούμερα για να βρείτε την κατάλληλη εφαρμογή.
2. Φοράτε το λάθος σουτιέν.
Θα έπρεπε έως τώρα να γνωρίζετε ότι τα κατάλληλα εσώρουχα είναι εξαιρετικά σημαντικά για το πώς δείχνουν τα ρούχα επάνω μας. Εάν δεν φοράτε το κατάλληλο σουτιέν εκείνη την ημέρα, δείτε εάν το κατάστημα που βρίσκεστε έχει εσώρουχα και βρείτε ένα στο μέγεθός σας.

via GIPHY
3. Δεν δοκιμάζετε να καθίσετε.
Χρησιμοποιήστε τα σκαμπό που υπάρχουν στα δοκιμαστήρια για να δείτε πώς δείχνει επάνω σας ένα ρούχο όταν κάθεστε.
4. Δεν δοκιμάζετε το ρούχο με τα κατάλληλα παπούτσια.
Αλλιώς δείχνει μία φούστα με τακούνια, επομένως, ακόμα και εάν δεν τα αγοράσετε, βρείτε ένα ζευγάρι παπούτσια στο νούμερο σας εάν το κατάστημα στο οποίο βρίσκεστε έχει, και δοκιμάστε το ρούχο με αυτά.

via GIPHY
5. Δεν κοιτάζεστε στον καθρέφτη με τις πολλές όψεις.
Ναι, αξίζει να δείτε το ρούχο που θα αγοράσετε από όλες τις πιθανές γωνίες.

6. Δεν αναζητάτε διαφορετικούς φωτισμούς.

Το φως μέσα στο δοκιμαστήριο δεν είναι πάντα το ιδανικό, οπότε θα πρέπει να κοιταχτείτε στον καθρέφτη που βρίσκεται έξω από τα δοκιμαστήρια.
7. Δεν βγάζετε μια φωτογραφία με το κινητό σας.
Η κάμερα ποτέ δεν λέει ψέματα, για αυτό βγάλτε ένα selfie στον καθρέφτη για να καταλήξετε τελικά στο εάν αξίζει να αγοράσετε το ρούχο. Καλές αγορές!

via GIPHY
huffingtonpost.gr