fbpx

, Πέμπτη
18 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Απρόσμενες εξελίξεις στο «Μπρούσκο» την εβδομάδα 18 έως 22 Μαΐου

  • mprousko 55
    Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 18/5

Ο Σήφης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Λουκία, πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το παιδί της και δεν το θεωρεί αδελφό του. Ενώ και η Αναστασία συγκρούεται μαζί της, για τη στάση που κρατά και ζητά από τον Παύλο να της τρίξει τα δόντια.. Η Αλεξάνδρα αναγκάζεται και λέει ψέματα στον Αχιλλέα και στη Μελίνα για το πώς γνωρίζει την Ανδρούλα. Παράλληλα όμως η Ανδρούλα συνεχίζει να τους βοηθά στην προσπάθεια τους να υιοθετήσουν ένα παιδί. Η Άννα απαιτεί να της εξηγήσει ο Πάτροκλος τον λόγο που φοβάται ότι μπορεί να πάει φυλακή. Ο Νεκτάριος κάνει όλες τις σωστές κινήσεις, για να αναθερμάνει τη σχέση του με την Δήμητρα και η Αντιγόνη τα μαθαίνει όλα. Ο Ματθαίος κανονίζει να φύγει για Κρήτη, κρυφά από όλους, ώστε να συναντήσει την Αναστασία.. η Όλγα όμως ακούει τα πάντα και πληγώνεται γιατί ακόμα ελπίζει. Η Βασιλική οργανώνει το γάμο της με τον Μηνά, στα Μάταλα, εκείνος όμως φέρνει τεράστιες αντιρρήσεις.. Ο Σήφης στήνει ένα σχέδιο με τον Μηνά, προκειμένου να απομακρύνουν τον Διαμαντή και να μπει κρυφά σπίτι του για να ψάξει να βρει αν υπάρχουν εκεί χρήματα από την απαγωγή της Μελίνας. Την ώρα που μπαίνει στο σπίτι όμως, ο κηπουρός τον βλέπει και ειδοποιεί τον Διαμαντή.. Ο Σήφης όμως προλαβαίνει και αυτό που βρίσκει τον σοκάρει πολύ.

  • ΤΡΙΤΗ 19/5

Ο Σήφης συγκλονισμένος από το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου του Διαμαντή και βέβαιος πια για το ρόλο του θείου του στην απαγωγή της Μελίνας, παλεύει ανάμεσα στα συναισθήματά του και τη λογική, που του λέει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον Διαμαντή. Μέσα στην απόγνωσή του, τελικά θα στραφεί προς τον πατέρα του, τον οποίο πια αρχίζει να πιστεύει. Ο Ματθαίος και η Αναστασία, κρυφά απ΄ όλους, χαίρονται τις ερωτικές τους στιγμές στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στα Χανιά, όπου ο Ματθαίος θα της κάνει για μια ακόμα φορά «επίσημη» πρόταση γάμου. Ο Αχιλλέας και η Μελίνα επισκέπτονται μια γυναίκα, που θέλει να δώσει το μωρό της για υιοθεσία και η Μελίνα, αρχίζει να ελπίζει και να ονειρεύεται πως αυτό το μωρό θα γίνει δικό της. Η Αλεξάνδρα, ενώ καταστρώνει ένα δόλιο σχέδιο εναντίον της Μελίνας, παράλληλα «ξεσκεπάζει» το ρόλο της Ανδρούλας, μέσα στο σπίτι του Αχιλλέα και της Μελίνας.

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 20/5

Ο Σήφης, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη που έχει κάνει, πηγαίνει στον πατέρα του για να βρει συμπαράσταση, αλλά παρά την επιμονή του Παύλου, δεν του αποκαλύπτει την αλήθεια για τον Διαμαντή και εξακολουθεί να βασανίζεται από το δίλημμα αν θα πρέπει να καταγγείλει τον θείο του στην αστυνομία, ή όχι. Η Μελίνα περνάει τον Αχιλλέα από «ανάκριση» σχετικά με το τηλεφώνημα της φίλης της Αλεξάνδρας και ο Αχιλλέας με μεγάλο κόπο καταφέρνει να την πείσει πως δεν τρέχει τίποτα. Άλλωστε, στην παρούσα φάση, η μεγάλη έννοια της Μελίνας είναι το μωρό που σκέφτονται να υιοθετήσουν και προσπαθεί να βρίσκει αφορμές για να το βλέπει. Ο Νεκτάριος διώχνει μακριά του την Αντιγόνη, λέγοντάς της ότι την ξεπέρασε και πως δεν πρόκειται ποτέ να αφήσει τη Δήμητρα. Ο Ματθαίος με την Αναστασία, ζουν τον έρωτά τους από μακριά, αλλά ο Ματθαίος φοβάται τη στιγμή που θα ξεσπάσει η ανοιχτή κόντρα με τον Διαμαντή. Ένα τηλεφώνημα που θα κάνει ο Σήφης στη Μελίνα, θα τον οδηγήσει κατευθείαν στην αστυνομία για να καταγγείλει τον Διαμαντή.

  • ΠΕΜΠΤΗ 21/5

Οι μάσκες πέφτουν κι η Ανδρούλα επιχειρεί να βγάλει απ’ τη μέση τον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Λίγο αργότερα επισκέπτεται την Αλεξάνδρα και της αποκαλύπτει τους λόγους που την οδήγησαν σε μια τέτοια πράξη, ζητώντας της ψυχολογική στήριξη. Η γιαγιά Ανδριανή, κλείνει την πόρτα οριστικά στον Ματθαίο, όταν της ομολογεί ότι θα χωρίσει την Όλγα κι ότι αγαπάει την Αναστασία. Προκειμένου ν’ αναθερμάνει την ερωτική σχέση της με τον Μάρκο, η Δάφνη επιστρατεύει όλη τη θηλυκότητά της. Παράλληλα, η Κωνσταντίνα, παραδίδει μαθήματα Ιταλικών στον Μανωλιό, ώστε να ‘ναι προετοιμασμένος για το ταξίδι του στη Ρώμη. Η έρωτάς της για τον Νεκτάριο, οδηγεί τα βήματα της Αντιγόνης στη Κύπρο, η απόρριψή του όμως γι’ άλλη μια φορά, θα την φέρει σε απόγνωση. Το «ιδιαίτερο» ενδιαφέρον του Πάτροκλου προς τη Δήμητρα, πέφτει στην αντίληψη της Άννας, η οποία απαιτεί εξηγήσεις. Την ώρα που η Μελίνα μοιράζεται με τον Αχιλλέα στιγμές απόλυτης ευτυχίας, ο Σήφης καλείται να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής του, μια απόφαση όμως που δικαιώνει μετά από πολλά χρόνια τον Παύλο Γιαννακάκη.

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/5

Παρά τα έντονα αισθήματα αγάπης για τον Διαμαντή, ο Σήφης καταγγέλλει στην αστυνομία τον Διαμαντή για την απαγωγή της Μελίνας. Την ίδια ώρα ο Διαμαντής, μαθαίνει για την προδοσία και την χαλασμένη παρτίδα κρασιού που έστειλε η Όλγα στην Κίνα για να του ανατρέψει τα σχέδια και την απειλεί φρικτά. Την όλη ιστορία θα την αποκαλύψει ο Ματθαίος στην Αναστασία. Η ένταση μεταξύ του Πάτροκλου και της Άννας κορυφώνεται, όταν ο ίδιος της παραδέχεται πως το ύποπτο τηλεφώνημα που είχε ήταν με την Δήμητρα, και ένας άγριος καυγάς ξεσπά.. Ο Χρήστος θέλοντας να προστατέψει την αδερφή του, υποδεικνύει στον Ματθαίο να είναι πιο διακριτικός σ’ ότι αφορά τη σχέση του με την Αναστασία. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας είναι ευτυχισμένοι και κάνουν σχέδια και αγορές για το μωράκι που προτίθενται να υιοθετήσουν.. όμως η έντονη ανησυχία και τα αισθήματα της μητέρας του παιδιού εντοπίζονται από τον Αχιλλέα και τον προβληματίζουν. Η Ευρυδίκη για ακόμα μια φορά συμπεριφέρεται άπληστα και απαιτητικά αναγκάζοντας τον Διαμαντή να της δώσει ένα γερό μάθημα, με κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.