23:58, Σάββατο
02 Ιουλίου 2022

Αυτοί οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ δεν τελείωσαν ποτέ το σχολείο!

 
dep
Παρά τον κανόνα που θέλει τη μόρφωση να συμπεριλαμβάνεται στις προϋποθέσεις για την επαγγελματική επιτυχία ενός ατόμου, αρκετά “αστέρια” από το χώρο της τεχνολογίας έχουν αποδείξει το αντίθετο. 

Την εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα επιβεβαιώνουν και αρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι κατάφεραν να γίνουν διάσημοι και πάμπλουτοι, χωρίς να έχουν τελειώσει καν το σχολείο. Ο καθένας, ωστόσο, για διαφορετικούς λόγους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Rolling Stone αυτοί είναι ορισμένοι από τους celebrities που δεν πήραν ποτέ το απολυτήριο τους:

Ο Jim Carrey εγκατέλειψε το σχολείο για να βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του.


Ο Johnny Depp παράτησε το γυμνάσιο για να γίνει σταρ της ροκ.


Ο Eminem “αποχαιρέτησε” το σχολείο όταν απέτυχε να ολοκληρώσει την α’ γυμνασίου για…τρίτη χρονιά!

Ο Robert Downey Jr. έφθασε μόλις μέχρι την τρίτη γυμνασίου, μετά το τελεσίγραφο του πατέρα του “ή θα πηγαίνεις στο σχολείο κάθε ημέρα ή θα πιάσεις δουλειά”. Επέλεξε το δεύτερο.

Ο Ryan Gosling παράτησε το γυμνάσιο, που πήγαινε στο Κεμπέκ του Καναδά, σε ηλικία 17 ετών για να αρχίσει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Ο Ozzy Osbourne είχε πρόβλημα δυσλεξίας και δεχόταν επιθέσεις από τους συμμαθητές του. Εγκατέλειψε το σχολείο σε ηλικία 15  ετών.

Ο Quentin Tarantino έφθασε μέχρι την τρίτη Γυμνασίου. Εγκατέλειψε το σχολείο για να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο.