«Δεν έχουμε χωρίσει με την Ευρυδίκη. Αυτά είναι μούσια…»

korgialas
Ο Δ. Κοργιαλάς με την Φ. Ψυχίδου.

Για τον χωρισμό του με την Ευρυδίκη μίλησε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοργιαλάς, λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο περιοδικό «Down Town Kύπρου».
Ο τραγουδιστής, μιλώντας στην κάμερα του “Happy Day” αν και αρχικά αστειεύτηκε λέγοντας πως δεν έριξε τίτλους τέλους στη σχέση του με την Ευρυδίκη και πως «όλα αυτά είναι μούσια», στη συνέχεια επεσήμανε πως «βαριέμαι να ασχολούνται με το χωρισμό μου, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα, που το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι αν χώρισε ο Κοργιαλάς ή όχι…»
Στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού έχει χαραγμένο τατουάζ για την Ευρυδίκη και όπως τόνισε δεν πρόκειται να το σβήσει: «Με τους ανθρώπους που είμαστε τόσα χρόνια μαζί, εννοείται ότι υπάρχει αγάπη, υπάρχουν πολλά συναισθήματα και θες το καλύτερο για αυτούς και θες να τους έχεις και κοντά σου. Ποτέ δεν κατάλαβα όλους αυτούς τους τσακωμούς με τα διαζύγια και όλα αυτά. Η Ευρυδίκη είναι ένα υπέροχο πλάσμα το οποίο αγαπάω και ξέρω εννοείται ότι με αγαπάει. Θα ‘μαι δίπλα της και θα είναι και αυτή δίπλα μου σε ό,τι χρειαστώ».
Όσο για το αν η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα; Η απάντησή του ήταν και πάλι χιουμοριστική:
«Η αλήθεια είναι ότι η Φωτεινή ήταν το τέταρτο πρόσωπο, απλά η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή στο φως και θα αποκαλυφθούν όλα και θα είναι μια χαρά». star.gr