fbpx

, Πέμπτη
18 Ιουλίου 2024

search icon search icon

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης!

images (4)

Κριός Γενικά: Έχεις πολύ ισχυρές απόψεις και αυτό από την μια σε βοηθάει να παραμένεις με πείσμα στις ιδέες σου και στις δικές σου ατομικές πεποιθήσεις και από την άλλη δημιουργείς μια σταθερότητα η οποία σου δημιουργεί μια καινούργια προοπτική.
Ερωτικά: Επειδή επιμένεις ότι τα συναισθήματά σου είναι αληθινά αυτό σου δίνει ελπίδες να καταφέρεις να παραμείνεις με το Λιοντάρι και να επεξεργαστείτε από κοινού την σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια επιτυχία η οποία θα σου δώσει την σιγουριά ότι βαδίζεις σωστά και θα συνεχίσεις να πρεσβεύεις τις ιδέες σου και θα δικαιωθεί η συμπεριφορά σου. Οπότε μην κάνεις πίσω από πιθανές πιέσεις και παρεμβολές τρίτων.
Ταύρος Γενικά: Υπάρχει παρασκήνιο το οποίο δεν σε βοηθάει γιατί σε βάζει σε ανταγωνισμό και θα πρέπει να δείξεις γενναιοδωρία η οποία θα σε βγάλει από αυτές τις δυσκολίες.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι να εκδηλωθείς και να κάνεις κάποια πράγματα για να κινηθείς με μια μεγαλύτερη εσωτερική δύναμη. Για αυτό ο έρωτας για σένα είναι ένα κομμάτι τόσο σημαντικό που δεν μπορείς με τίποτε να το αρνηθείς μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να γίνεις ένα πρόσωπο που οι άλλοι θα το έχουν ανάγκη. Θέλεις να περάσει το δικό σου και να δείξεις τα προσόντα σου αλλά μπορεί να βρεις τοίχο μπροστά σου γιατί σε καθορίζει το εγώ σου.
Δίδυμοι Γενικά: Αναγνωρίζεις κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από μια μεγάλη ανυπαρξία και πάνω από όλα από μια στασιμότητα η οποία μπορεί να προέρχεται από συναισθηματικές ανασφάλειες. Μια ομάδα που συμμετέχεις θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει μια σπρωξιά να πας λίγο παρακάτω.
Ερωτικά: Μπορεί πλέον να γίνει αυτό που σκέφτεσαι πιο εύκολα πραγματικότητα. Η φιλία είναι σημαντική για σένα, οπότε θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες και θα φτάσεις στον στόχο σου, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ένα Λιοντάρι ή ένας Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Η σχέση με κάποια άτομα θα διαμορφώσει ένα τελείως διαφορετικό σκηνικό. Θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες γιατί θα βγουν από το μυαλό σου εμμονές που είχες για ένα συγκεκριμένο θέμα
Καρκίνος Γενικά: Γνωρίζεις ότι πρέπει να αποδεχτείς νέες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι για σένα εύπεπτες αλλά τουλάχιστον θα έχεις τα αυτιά σου ανοικτά σε κάποια καινούργια δεδομένα. Πιθανόν η σχέση σου με την αυτογνωσία μέσω ψυχολογικής ανάλυσης να είναι ό, τι πιο σωστό μπορεί να κάνεις για να δεχτείς πράγματα τα οποία δεν σου είναι καθόλου εύκολα.
Ερωτικά: Θέλεις μέσα σου να ξεσπάσεις αλλά και να διεκδικήσεις κάτι που πιθανόν να μην μπορούσες. Τώρα θα γίνεις ατρόμητος/η γιατί θα ξεπεράσεις τις φοβίες σου και θα δεχτείς τη νέα πραγματικότητα. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα παιχτεί ένα καινούργιο παιχνίδι που μπορεί να είναι συγχρόνως γοητευτικό και δύσκολο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις διαχειριστείς με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από αυτόν που χρησιμοποιούσες μέχρι τώρα. Βλέπεις ότι χρειάζεσαι να ανοίξεις και να δεχτείς καινούργιες καταστάσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από την κοινότυπη καθημερινότητα.
Λέων Γενικά: Η Πανσέληνος αυτή είναι τόσο δυνατή για σένα που θα σου δείξει ένα δρόμο τελείως διαφορετικό. Το καλό είναι ότι θα ξεπεράσεις τις εντάσεις που έχεις μέσα σου και θα πιστέψεις σε κάτι πολύ καινούργιο και ιδιαίτερο. Μην το αφήσεις και κυνήγησέ το γιατί θα βρεις τις λύσεις, αρκεί να επιμένεις. Θα είναι πολύ σημαντικό για σένα να δεις την ολότητα του θέματος που σε απασχολεί.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις να αλλάξεις τους συνηθισμένους τρόπους που διαχειρίζεσαι την σχέση σου ήδη φαίνεται από τις προθέσεις σου γιατί έχεις ένα φιλικό στυλ που δεν το είχες άλλη φορά. Πιθανόν να δεχτείς να συζητήσεις για θέματα που παλιά δε δεχόσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ένα πόστο που δεν το περίμενες γιατί ξεχωρίζεις πλέον κάποια πράγματα και ξέρεις πως να χειριστείς ακόμα και διαφωνίες με τους γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις οικονομική και κοινωνική επιτυχία.
Παρθένος Γενικά: Μπορεί να πιστεύεις ότι αυτά που θέλεις να κάνεις θα μείνουν μυστικά και δεν θα το καταλάβει κανένας, όμως πρόσεξε που μιλάς γιατί μπορεί να μην ξεχωρίζεις ποια άτομα σου μεταφέρουν την αλήθεια και ποια όχι και ίσως σε μαρτυρήσουν στο περιβάλλον σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες προσωπικές διαφωνίες με το άτομο που είστε μαζί και για να μην του το δείξεις μιας και δε θέλεις να εκτεθείς, αποσύρεσαι και προσπαθείς να καταλάβεις και εσύ που βρίσκεσαι. Η καθαρότητα που έχεις σαν άτομο ίσως να κάνει το Λιοντάρι να σε αγαπήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις πολλά και να φανείς αλλά δεν το παραδέχεσαι. Απλά κάνεις πράξεις που μπορεί να είναι και ασυνείδητες για να εισπράξεις τα εύσημα.
Ζυγός Γενικά: Προσπαθείς να φανείς γιατί θέλεις να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μοναδικότητα που επιδιώκεις να υπάρχει σε ό, τι κάνεις, πιθανόν να σε σπρώξει να τρέξεις κάπως παραπάνω.
Ερωτικά: Αναζητάς από το άλλο πρόσωπο να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του και αν δεν το πετύχεις θα ενοχληθείς πολύ. Ίσως μέσα σου κουκουλώνεις κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να αποδεχτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Βασίζεσαι περισσότερο σε πράγματα που ίσως είναι επιφανειακά, αλλά για σένα εκεί φαίνεται η δύναμη και πιθανόν να θαμπώνεσαι.
 
 
 
Η συνέχεια στο verysorry.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.