Έρχεται και στην Ελλάδα το…ιπτάμενο εστιατόριο

Resizer
Μια συναρπαστική εμπειρία θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε από εδώ κι πέρα στην Αθήνα… Ποια είναι αυτή; Το «Dinner in the Sky», δηλαδή το ιπτάμενο δείπνο!
Έχοντας ως βάση την Τεχνόπολη, ένα τραπέζι εστιατορίου «απογειώνεται» 50 μέτρα πάνω από το έδαφος και φιλοξενεί 22 άτομα για να δειπνήσουν με θέα σε όλη την πόλη.
Το συγκεκριμένο, πολύ πρωτότυπο εστιατόριο έχει περάσει από 45 μεγάλες πόλεις, ανάμεσα στις οποίες είναι το Λονδίνο, το Παρίσι, το Λας Βέγκας και η Κωνσταντινούπολη.
Μπορεί να ανταπεξέλθει και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως η βροχή ή ο αέρας, καθώς έχει τέντα, ενώ διαθέτει και θέρμανση για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
DINNER IN THE SKY - Montreal premier
Βέβαια, οι εμπνευστές του μιλούν για μια εμπειρία που θα σας συναρπάσει και το κρύο θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί.
Πάντως για όσους τρομάζουν στην ιδέα ότι θα τρώνε σε ύψος 50 μέτρων, οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν πως έχουν πάρει τα πιο αυστηρά μέτρα ασφάλειας.
Το πλήρες δείπνο περιλαμβάνει 4 πιάτα, κρασί και επιδόρπιο, ενώ θα υπάρχει τριμελές προσωπικό, το οποίο θα εξυπηρετεί τους τολμηρούς πελάτες. Στην αρχή, θα γίνονται δυο δείπνα, το ένα στις 19:30 και το άλλο στις 21:30 με διάρκεια μιάμισης ώρα το καθένα. Το κόστος ανά άτομο για ένα πλήρες δείπνο υπολογίζεται στα 120 ευρώ.
Εμείς να ευχηθούμε καλή «ιπτάμενη» όρεξη…