04:44, Σάββατο
25 Ιουνίου 2022

Εταιρία στέλνει μηνύματα γραμμένα σε στήθη και θησαυρίζει(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό θα πει επιχειρηματικότητα! Μια εταιρία από τη Ρωσία αναλαμβάνει να στείλει μηνύματα γραμμένα πάνω σε γυναικεία στήθη και βλέπει το κεφάλαιό της να αυξάνεται με ασύλληπτους ρυθμούς.
Η επιχείρηση ξεκίνησε από μια ιδέα που είχε ένα ζευγάρι προγραμματιστών, πριν από 12 μήνες για να εξιτάρουν τους υποψήφιους πελάτες τους, πείθοντάς τους πως η αλληλογραφία μεταξύ των ζευγαριών έπρεπε να γίνει πιο πικάντικη.
Έτσι, άρχισαν να στέλνουν στους πελάτες τους μηνύματα γραμμένα πάνω σε στήθη γυναικών, με αποτέλεσμα έναν χρόνο μετά να απολαμβάνουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους.
Τα μηνύματα κάνουν θραύση στη Ρωσία αλλά και στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να μπουν στα ταμεία της εταιρίας Tittygram, όπως είναι το όνομά της, 5 εκατ. ρούβλια.
Τα πρωτότυπα μηνύματα ή και κάρτες στοιχίζουν περίπου 25 λίρες και απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες και προτιμούνται από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια προκλητική έκπληξη στον άνθρωπο που απευθύνονται.

 
Οι ιδρυτές της εταιρίας, που δηλώνουν πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της επιχείρησής τους, αποκαλύπτουν πως όσοι πελάτες επιλέγουν να στείλουν ένα ανάλογο μήνυμα ή κάρτα επιστρέφουν και πάλι, ζητώντας τις υπηρεσίες τους.

news247.gr