06:42, Πέμπτη
30 Ιουνίου 2022

Έτσι είπαν οι επώνυμοι «Χριστός Ανέστη»(φωτο-video)

Χαμός έγινε στα social media το βράδυ της Ανάστασης καθώς επώνυμοι και μη έσπευσαν να πουν το «Χριστός Ανέστη» μέσα από φωτογραφίες και μηνύματα.  Ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες που ευχήθηκαν στους διαδικτυακούς τους φίλους.
«Χριστός Ανέστη! Υγεία, αγάπη, χαρά» ευχήθηκε από την Ερμούπολη της Σύρου η Μαρία Μπεκατώρου.

Από το ίδιο νησί ευχήθηκε «Χριστός Ανέστη» και ο Βαγγέλης Περρής, δημοσιεύοντας την φωτογραφία με το κατακόκκινο αυγό!

«Χριστός Ανέστη! Αγάπη μόνο» ευχήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο κουμπάρος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη βρέθηκε στο Βουκουρέστι από όπου ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία.

Με τη φωτογραφία ενός δίκροκου αυγού που θεώρησε το γούρι της για το φετινό Πάσχα, ευχήθηκε τα «χρόνια πολλά» η Χριστίνα Πολίτη.

«Χριστός Ανέστη! Με υγεία, αγάπη, τύχη και φως στις ψυχές μας» ευχήθηκε η Σύλβια Δεληκούρα δημοσιεύοντας ένα λαμπερό βίντεο μέσω Instagram.

Στο Μαϊάμι παρακολούθησε την λειτουργία της Ανάστασης η Νίνα Λοτσάρη. Η ίδια ευχήθηκε: «Είθε το φως του Μεγαλοδύναμου να δώσει στις ψυχές μας κουράγιο και δύναμη», ενώ δημοσίευσε και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία.


Ο Μιχάλης Κουϊνέλης πόζαρε μπροστά στην σούβλα και έστειλε τις ευχές του σε όλους από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη.

«Καλό Πάσχα σε όλους, την καλημέρα μου και την αγάπη μου» έγραψε ο coach του The Voice.
Η Μαριέττα Χρουσαλά, μας έδειξε τον στολισμό του σπιτιού της και ευχήθηκε: «Χαρούμενο Πάσχα»!

Ενώ η ευχή του Φώτη Σεργουλόπουλου για τα «Χρόνια πολλά» συνοδευόταν από μία πιο… παραδοσιακή φωτογραφία. Ο παρουσιαστής σούβλισε τον παραδοσιακό Οβελία, στο Τσεπέλοβο, στα βουνά της Πίνδου.

protothema.gr