11:56, Παρασκευή
19 Αυγούστου 2022

Για Πολυάσχολους: Πώς θα κάνετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού να μοσχομυρίσει!

Δεν χρειάζεται να αφιερώσετε ώρες για να αποκτήσετε ένα μυρωδάτο σπίτι. Με τα tips που σας δίνουμε μπορείτε να το έχετε σε μόλις μερικά λεπτά. Δείτε πώς θα κάνετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού να μυρίζει υπέροχα με μερικές πολύ απλές κινήσεις.
Για όλο το σπίτι Βράστε σε ένα κατσαρολάκι νερό και ρίξτε μέσα σε αυτό φέτες λεμονιού. Προσθέστε και μερικά κλωνάρια δεντρολίβανου και αφήστε τα υλικά σας να βράσουν για λίγο. Τέλος, ρίξτε και 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας. Μπορείτε να αφήσετε το μείγμα σας να σιγοβράζει σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία για όσο θέλετε και να κάνετε το σπίτι σας να μοσχομυρίζει όλη μέρα.
 
Δεν χρειάζεται να γεμίσετε το σπίτι σας αρωματικά κεριά που δεν κάνουν καλό και στην υγεία. Ακολουθήστε τους φυσικούς τρόπους που σας προτείνουμε!
Για το ψυγείο Για να φτιάξετε το τέλειο αρωματικό για το ψυγείο σας θα χρειαστείτε: ένα βαζάκι, αρκετή μαγειρική σόδα και λίγο τούλι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τη σόδα μέσα στο βαζάκι, να καλύψετε το άνοιγμά του με το τούλι και να στερεώσετε το τούλι με ένα λαστιχάκι. Βάλτε το βαζάκι όπως είναι στο ψυγείο και αυτό θα απορροφάει όλες τις άσχημες μυρωδιές που αυτό αναδύει. Μπορείτε να το αφήσετε εκεί για τουλάχιστον 6 μήνες. Έπειτα θέλει αντικατάσταση.
Για το μπάνιο Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μοσχομυρίζει το μπάνιο σας είναι να έχετε ένα μπουκαλάκι με κάποιο αιθέριο έλαιο της επιλογής σας και να βάζετε μερικές σταγόνες από αυτό στο κυλινδρικό χαρτόνι του χαρτιού υγείας κάθε φορά που αλλάζετε χαρτί. Έτσι θα μυρίζει πάντα όμορφα όλο το μπάνιο σας.
Με λίγο αιθέριο έλαιο το μπάνιο σας θα μοσχομυρίσει.

spirossoulis.com