, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

H μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Nicole Kidman

nicole kidmanΕίναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι οι σχέσεις της Nicole Kidman με τα υιοθετημένα της παιδιά δεν είναι και οι καλύτερες, ή για την ακρίβεια πλέον είναι ανύπαρκτες, κάτι που είχε οδηγήσει τόσο την Bella όσο και τον Connor να είναι πολύ πιο δεμένοι με τον πατέρα τους Tom Cruise-τα μισά να μας έκαναν.
Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον της διάσημης οικογένειας, η οριστική ρήξη ανάμεσα σε μάνα και παιδιά, ήρθε πέρυσι όταν και η Nicole δεν έλαβε ποτέ προσκλητήριο για το γάμο της Bella, κάτι που φυσικά την είχε ενοχλήσει.
Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι οι δεσμοί και η αγάπη της Nicole για τα παιδιά της ήταν πιο δυνατή από όσο πίστευαν πολλοί, με αποτέλεσμα να συμβεί η μεγάλη επανασύνδεση. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, η διάσημη ηθοποιός συναντήθηκε με την κόρη της η οποία της γνώρισε και το σύζυγό της.
«H ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη και κάποια στιγμή τόσο η Nicole όσο και η Bella έβαλαν τα κλάματα από συγκίνηση», είπαν άτομα από το περιβάλλον των δύο γυναικών.
 
Πηγή queen.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.