, Παρασκευή
21 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Η «αμαζόνα του Μαξίμου» στην αγκαλιά του Βαλάντη! (ΦΩΤΟ)

Βαλάντης

Μια όμορφη «αμαζόνα» είναι το νέο αίσθημα του τραγουδιστή Βαλάντη.
Πρόκειται για την «αμαζόνα του Μαξίμου» -πραγματικό όνομα Κατερίνα Καπόλα– που έμεινε γνωστή με αυτό το προσωνύμιο, καθώς θήτευσε στο παρελθόν δίπλα σε δύο πρωθυπουργούς!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Νews, η νέα σύντροφος του Βαλάντη εκτός απ’ την εμφάνιση της εντυπωσιάζει και με την εργασιακή της πορεία, αφού αποτέλεσε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Βοστώνης -εργάστηκε σε πολυεθνική της περιοχής- ήταν συνεργάτης στο νομικό τμήμα της τράπεζας Marfin, ενώ έχει υπάρξει και νομική σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου επί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο, τώρα διατηρεί το δικό της δικηγορικό γραφείο.
Δείτε τις φωτγραφίες paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.